Zomerse bruiloft met een bohemian touch

Naomi

In BLOG, Trouwen Posted

Samen met een topteam aan leveranciers heb ik onlangs een supermooie Styled Shoot neergezet van een zomerse bruiloft met een bohemian touch. Deze had daarnaast ook een industrieel randje, dit vanwege de prachtige locatie: Hoogtij in Amsterdam Noord. Een unieke trouwlocatie met een stunning uitzicht over de skyline en het havengebied van de stad met – zoals de naam als zegt – veel glas, dus prachtig licht! De basis van de shoot lag bij de stationery – ontworpen door mij – prachtig afgestyled aan tafel door The Bridal Blush en zo puur vastgelegd door Kaylee Fotografeert.

Zomerse bruiloft trouwhuisstijl met botanische elementen Summer Garden door Studio Naokies

Trouwhuisstijl-menukaart-handlettering-botanisch-studio-naokies

Zomerse bruiloft met bohemian touch trouwhuisstijl met botanische elementen en waxzegel door Studio NaokiesThey Do

Voor het bruidspaar wilde we graag een jurk en pak met een bohemian en stoere uitstraling. Dat is perfect gelukt met een uniek pak van L’Atelier Amsterdam. Zijn burgundy jasje met beige linnen broek, hagelwitte sneakers en haar stunning jurk van Wild at Heart Bridal maakte het plaatje perfect. De delicate en dromerige sieraden van Nadine Kieft Jewelry maakte deze zomerse bruiloft met bohemian touch met helemaal af!

Zomerse industriële bruiloft first look bruid bohemian trouwjurk trouwringen Nadine Kieft Jewelry in de Dakkas Amsterdam

Gepersonaliseerd leren jacket en welkomstborden

Bijna niet meer als bruids-accessoire weg te denken: het leren jasje. In de zomer kunnen de avonden fris zijn maar ook op een locatie als deze past de stoere uitstraling van dit jasje perfect bij de jurk van de bruid. Deze zomerse bruiloft met een bohemian touch maakte ik naast de trouwhuisstijl af met een gepersonaliseerd welkomstbord van gekleurd plexiglas (welke je hier kunt kopen) en de tafelsetting op helder plexiglas. Heb je interesse in 1 van deze producten op maat? Neem dan gerust contact met me op. De leren envelop is door Oakish Leather met de hand gemaakt en extra speciaal als je bijvoorbeeld je getuigen of bruidsmeisjes voor de grote dag met een speciale editie wilt vragen, tip van de dag!

Zomerse bruiloft met gepersonaliseerd nude leren jacket met handlettering door Studio Naokies en bruid met bohemian trouwjurk

Gepersonbaliseerde leren envelopen door Oakish Leather en Studio Naokies

Tafelstyling door The Bridal Blush en plexiglas tafelzitting bord door Studio Naokies in Hoogtij Amsterdam Noord

Tafelzitting bord van helder plexiglas-bord-met-handlettering-studio-naokiesSweets for my sweet!

De sweet-table werd verzorgd door Velvet Cakery, met de warme kleuren uit de Summer Garden huisstijl: koraal, bordeaux en blush. Heerlijke macarons (we moesten natuurlijk wel even proeven!), prachtige bruidstaarten – met strakke en speelse afwerking gecombineerd pasten perfect bij deze zomerse industriële bruiloft met een bohemian touch.

Sweet-table met bruidstaarten van Velvet Cakery in Hoogtij Amsterdam

Deze zomerse bruiloft met een bohemian touch maakte ik naast de trouwhuisstijl af
met een gepersonaliseerd welkomstbord van gekleurd plexiglas

Gepersonaliseerd welkomstbord van gekleurd plexiglas en wit frame by Studio Naokies

And action!

Deze bijzondere shoot werd prachtig vastgelegd door de videograaf van Woeste Jongens. Laat je meenemen in deze dromerige en vooral romantische setting en geniet!

Alle leveranciers zijn hier te vinden op Instagram:

Fotograaf: @kayleefotografeert
Videograaf: @woeste_jongens_producties
Weddingplanner: @sim.weddings
Styling/bloemen: @thebridalblush
Stationery: @naokies (leren envelop is van @oakish_leather)
Sweets/cake: @velvet_cakery
Jurk: @wildatheartbridal
Pak: @latelier_tailoring
Sieraden: @nadinekieftjewelry
MUAH: @mua_vivi_christin
Locatie: @hoogtij_amsterdam

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: