Naomi Studio Naokies door Ipe Bergsma

Studio Naokies is een grafisch ontwerpbureau, gerund door mij – Naomi Goldsteen-Oostveen en gevestigd in het Noord Hollandse Purmerend. Over mij: met ruim 16 jaar ervaring als grafisch ontwerper heb ik het juiste gevoel voor stijl, kleur en vorm om de perfecte trouwhuisstijl, branding voor jouw bedrijf of illustratie te ontwerpen.

Met werkervaring als product developer in de mode -en mediabranche heb ik kennis van het productieproces van artikelen en het contact met leveranciers in het buitenland. Daarnaast heb ik veel als grafisch vormgever gewerkt en me beziggehouden met het bewaken van de huisstijl van het bedrijf, het ontwikkelen van reclame-uitingen & collectieboeken en Social Media content gecreëerd. Ik was dan ook vaak met een camera of smartphone in de hand te vinden met de producten en stylingprops. Tot op de dag van vandaag schiet ik nog steeds al mijn eigen beeld zelf.

De vrouwelijke en warme stijl van mijn werk is veelal geïnspireerd op de Caribbean – met name Curaçao – waar mijn roots liggen (en de andere helft in Nederland). Ik neem je mee in de wereld van Studio Naokies met een ontspannen en romantische sfeer met een handgemaakte touch! Wil je meer weten? Check dan Instagram voor een kijkje achter de schermen en andere projecten. Maar genoeg over mij :) Kennismaken? Stuur me gerust een appje of bel op 06-16932549

Pasa bon dia! (fijne dag!)

%d bloggers liken dit: