Vriendschap

Naomi

In BLOG, Caribbean Life Posted

Vriendschap

Een bijzondere vriendschap, nee bijna familie! Toen Souraya en ik 10 Jaar geleden beiden toelating deden voor de opleiding Allround Styling was er meteen een klik. Vanaf die dag hielden we contact over de toelating maar ook alle andere onderwerpen die vriendinnen onderling bespreken. Zoals vriendjes, school, kleding en uitgaan. Samen studeren, samen op vakantie. We hebben gewoon zoveel gedeeld in onze levens en zijn samen volwassen geworden! We lijken op elkaar en worden vaak als zusjes gezien, een mooi compliment! Het feit dat we allebei creativiteit voorop zetten in ons werk en onze gemengde afkomst zien als grootste inspiratiebron maakt het zo mooi. Tranen of een glimlach, we zijn er altijd voor elkaar en ik koester deze vriendschap ontzettend!

Naomi en Souraya vriendschap video
Ik hoop en weet dat we deze vriendschap altijd zullen hebben. Ik zie ons al als 2 oude omaatjes op een bankje in het park zitten giechelen. Misschien in Egypte, misschien op Curaçao of in het kikkerlandje waar onze vriendschap is ontstaan? De credits gaan naar Mahmoud Sherif, Creative Director en verloofde van Souraya. Hij hoefde ons niet lang samen te zien om te begrijpen dat we een bijzondere band hebben. Hij wilde dit als cadeau voor ons vastleggen. Iets om nooit te vergeten!

Naomi en Souraya vriendschap video

Video

Kijk hieronder de video en geef deze vooral een duimpje omhoog als je deze mooi vindt! Je kunt je tevens abonneren op het You Tube-kanaal van Binti Home voor de leukste video’s over interieur & lifestyle in Souraya en Mahmoud’s leven!

 

 

1 Comments

Leave a Comment

  • Souraya - Binti Home Blog
    15/01/2017 at 20:10

    Wat ontzettend mooi en lief geschreven <3 Ik hou ontzettend veel van jou en ben heel erg blij met dierbare cadeau. Het stukje over de twee omaatjes zie ik zeker voor mij hihi, geweldig! Dikke knuffel, tot heeeeel gauw!

%d bloggers liken dit: