Vintage vloerkleed voor in de woonkamer

Naomi

In BLOG, HOME, Ons interieur Posted

Ik mag het misschien al niet meer zeggen maar doe het toch: ik wens jou een heel fijn, creatief en liefdevol 2020! Zoals velen weten ziet ons interieur bijna geen week hetzelfde uit. Als stylist ga ik de boel veranderen zodra ik om me heen kijk en onrustig wordt. Goede graadmeter toch? Ik deed het al eerder met een mini make-over met flamingo behang in ons toilet bijvoorbeeld. Dit keer vond ik het tijd voor een ander (vintage) vloerkleed voor in de woonkamer. Dit is toch wel een showstopper in deze ruimte. Je ziet de zithoek meteen als je de kamer binnenkomt dus best een belangrijk interieur-accessoire vind ik. Toen vloerkleden webshop Volero mij aanbood een kleed te kiezen, dook ik gelijk de collectie in. Wat een keuze en mooie kleuren! Ik vond het best lastig maar liet uiteindelijk mijn keuze vallen op een bordeaux-kleurig vintage vloerkleed voor in de woonkamer.

Vintage vloerkleed voor in de woonkamer Volero Studio Naokies

Hoe heb ik het vloerkleed gekozen?

Zoals gezegd, vond ik de keuze voor een mooi kleed best lastig! Ik heb eerst een top 3 gemaakt van de kleden waar ik meteen enthousiast van werd. Een donker vintage vloerkleed voor in onze woonkamer leek me heel passend, vanwege de donkergekleurde wand in de uitbouw. Deze heb ik vorig jaar (zo klinkt het lang, maar dat valt best mee) de kleur Joyful Ruby gegeven van Flexa. Daarna heb ik ze uitgeprint op een A4’tje en bij de bank en vloer gehouden. Daar rolde mijn eerste keuze, de Vintage Estate Medaillon Bordeauxrood uit. Het was tijd voor wat pit en dat is zeker gelukt! Gecombineerd met onze oudroze-velours gordijnen vond ik een kleed met beide kleurtonen erin een goede optie. Ik ging voor een Estate Medaillon vloerkleed in het bordeauxrood van 190 x 290cm. Om de woonkamer wat stoerder te maken zou dit vloerkleed een mooi contrast geve met onze lichte vloer en dito bank. Nieuwsgierig naar mijn tweede en derde keuze?

Vintage vloerkleed voor in de woonkamer Volero Studio Naokies

Precies wat ik hoopte!

Toen het kleed na bestelling de volgende dag binnenkwam was ik natuurlijk mega nieuwsgierig want een vloerkleed moet je in echt in je interieur zien om te weten of het een match is. Ik was meteen verkocht! De diep-bordeauxrode kleur aan de buitenrand, overlopend naar een frambozenroze tint in het midden is echt prachtig! Zowel de kleur van de gordijnen als van de wand komen in het kleed terug, yess! Ik ben er ontzettend blij mee en kan je echt aanraden om voor een donkerdere kleur te gaan die je gewend bent, voor extra sfeer en warmte in de ruimte, vooral in de hersft & winter. Vervolgens heb ik het kleed verder gecombineerd met oudroze, peach en gognac-kleurige kussens op de bank, zodat alle kleuren uit de woonkamer terugkomen.

 

 

“Ik was meteen verkocht! De diep-bordeauxrode kleur aan de buitenrand, overlopend naar een frambozenroze tint in het midden is echt prachtig!”

 

 

Vintage vloerkleed voor in de woonkamer Volero Studio Naokies

Geïnspireerd?

Heb je ik je met mijn keuze voor dit prachtige vintage vloerkleed voor in de woonkamer geïnspireerd om (ook) voor een (ander) vloerkleed te gaan? Go for it! Life is too short for a boring interior ;-) Neem gerust een kijkje bij de tapijten in Oosterse stijl, waar mijn zoektocht begon. Kijk goed naar de kleuren die je al in de woonkamer hebt en zoek deze terug in een vloerkleed voor een mooie balans. Ik ben erg benieuwd wat je van het vloerkleed in de woonkamer vindt, laat gerust een reactie achter in de comments hieronder!

Vintage vloerkleed voor in de woonkamer Volero Studio Naokies

 

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: