Tropicool

Naomi

In BLOG, Caribbean Life, Ons interieur Posted

Tropics in huis!

Het thema van deze maand op Urban Jungle Bloggers is “Tropicool”. He-le-maal aan mij besteed! Het idee om deze megaleuke shoot samen te doen kwam van Souraya, mijn lieve vriendinnetje die eindelijk weer terug in NL  is. Aangezien mijn zolder project nog even in de ijkast staat was dit de uitgelezen plek om los te gaan met dit thema. Ik heb in de periode dat Souraya in Egypte zat op haar (grote) planten gepast. Mijn zolder was dus al een paar maanden een heerlijke urban jungle!

Urban-Jungle-Bloggers-Tropicool-styled-shoot-Naokies©-7
Tropicool by Urban Jungle Bloggers

Je ziet eigenlijk meteen al een mix van onze beide stijlen in deze Tropicool setting. Caribische invloeden in accessoires zoals het fruit, maar ook het flamingo-windmolentje in de cactustuin. Deze heb ik overigens van Souraya gekregen en die staat altijd flink de spinnen in onze tuin :) Ik vind de kleuren geweldig bij elkaar en word hier heel blij van! Stiekem staat een deel van deze setting nog zo op zolder ;-)

Urban Jungle Bloggers Tropicoool styled shoot Naokies

Locatie: zolder!

Bij het thema Tropicool van Urban Jungle Bloggers dacht ik meteen aan de grote lichte zolder waar we alle ruimte zouden hebben om aan de slag te gaan. Dus ook ruimte voor mijn eistoel! Het is absoluut een meubelstuk wat het dierbaarst voor me is en past perfect binnen dit thema. ‘Even’ alle styling spullen naar boven getild  (lees: 10x 2 trappen op een neer) en 2 camera’s + statieven en we waren er klaar voor. Let’s shoot :D

Urban Jungle Bloggers Tropicoool styled shoot Naokies

Binti Home x Inca

Zoals lezers van Souraya’s blog misschien hebben gezien heeft ze onlangs een supermooie lijn van kussens gelanceerd in samenwerking met Inca, een Egyptisch merk. Deze kussens zijn natuurlijk perfect om bij het Tropicool thema te gebruiken door de zachte kleuren en de trendstof van dit moment: velvet!

Urban Jungle Bloggers Tropicoool styled shoot Naokies

“Stiekem staat een deel van deze Tropicool

setting nog zo op zolder ;-)”

 

Urban Jungle Bloggers Tropicoool styled shoot Naokies

Say Cheese!

We konden deze shoot natuurlijk niet afsluiten zonder een foto van onszelf in het thema Tropicool. Dus hop hop, even omkleden na het harde werken en tussen de planten gaan zitten! Een mooi einde van een hele leuke shoot met mijn lieve vriendin, say cheese!

Urban Jungle Bloggers Tropicoool styled shoot NaokiesFoto: Binti Home

2 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: