ShowUp 2016

Naomi

In BLOG, Events Posted

Aankomst

Ik ben dit jaar voor het eerst naar ShowUp geweest, een beurs voor Home & Gift in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen. Een prachtig lichte hal vol met exposanten die merken vertegenwoordigden zoals &Klevering, I Love My Type en Bloomon. Na eerst even in de Press & Media ruimte te hebben gekeken  ging ik samen met m’n goede vriendin Souraya van Binti Home naar binnen. Souraya mocht dit jaar voor de beurs fotograferen, wat een eer!

8-Ingang1-28-Ingang3

Press & Media Showop 2016

Lezing Kirsten Jassies

Bij binnenkomst zijn we meteen doorgelopen naar de lezing van Kirsten Jassies over Instagram. Ze legde uit hoe je je account zoveel mogelijk kunt optimaliseren en je bedrijf het best via deze media in de markt kunt zetten. Het was ontzettend interessant en na de lezing even met Kirsten gesproken te hebben werd ze vervolgens mijn 1000ste follow op Instagram, yay!

6-lezing-Kirsten-Jassies

Lunch

Na de inspirerende lezing zijn we wat gaan eten op 1 van de 2 foodcourts, die eruit zag als een soort strand met een aantal foodtrucks. Er was letterlijk zand met strandstoelen en houten vlonders eromheen. We hebben een heerlijke boerenyoghurt bij Wafels & Yoghurt samengesteld, met ieder 3 toppings naar eigen keuze. Ik ging voor de (wat vreemde maar lekkere) combi van kersen, caramel en superfood & zaden en het was superlekker! Na een korte stop ging Souraya en ik onze eigen weg om alles te bekijken en fotograferen, het ook was zo groot!

8-Foodcourt4Lunch Showup 2016

Mijn top 5

Van al het moois wat ik heb gezien zijn dit mijn 5 favorieten van de dag, beginnende met À La collection. Een Nederlands merk met een breed scala aan exotische producten waar ik gewoon helemaal weg van ben. Lees hier meer over À La Collection en o.a het geweldige jasje wat ik van het merk bezit. De stand vond ik echt prachtig in kleurgebruik en styling, supermooi!

Stand A La CollectionStand A La CollectionStand A La Collection

 Twee

Hier ontdekte ik het geweldige leuke merk Creative Lab Amsterdam en sprak met eigenaresse Heleen. Het was erg leuk om te horen dat ze ook een tijdje in de Caribbean heeft gewoond. Je ziet sit ook terugkomen in de ontwerpen. De eenvoud gecombineerd met prachtige exotisch artworks en goldfoil handlettering vond ik echt prachtig.

Creative Lab Amsterdam stand SHowupCreative Lab Amsterdam stand SHowup
 Drie

De servieslijn van Kesemy Design heeft mijn hart gestolen, wat een prachtige kleuren en illustratie/typografie! Vooral de zachtheid en eenvoud sprak me heel erg aan, ik zou zo de hele set willen voor thuis :) De Israelische eigenaresse vertelde dat ze al 7 jaar in Nederland woont en sins kort deze prachtige lijn heeft ontwikkeld met al haar favoriete (bovengenoemde) elementen erin. Zelfs de stand alleen al was mooi, een prachtig meubel met ook onderin servies in display.

Kesemy Design Showup 2016Kesemy Design Showup 2016Kesemy Design Showup 2016

Vier

Ik werd aangetrokken door de mooie stand van MaduMadu, een prachtig merk met handgemaakte, eerlijke woonaccessoires uit Bali. Het merk is opgericht door de Nederlandse dames Linda en Jorinde. Prachtige rotan, macramé en houtwerk, allen met een eigen touch.

Madumadu Showup 2016Madumadu Showup 2016

Vijf

Als laatste favoriet heb ik Sparkling Paper gekozen (er waren zoveel mooie dingen!). Een collectie van posers en kaarten met daarnaast een gloednieuwe kussenlijn. Het allerleukst vond ik het kleurgebruik, zachtzoete poedertinten en strakke grafische vormen. Natuurlijk ook een beetje door het flamingo-design die er ook tussen zat ;-)

Sparkling Paper Showup 2016

 I’ll ShowUp again

Het was een zeer geslaagde dag met ontzettend veel inspirerende merken en mensen. De locatie was erg mooi en hoop de volgende editie zeker weer aanwezig te zijn op ShowUp. Ben je er ook geweest of zou je meer willen weten van wat ik heb gezien? Laat gerust een reactie achter hieronder of stuur een mailtje naar naomi@naokies.com. Bon dia!

vlaggen showup 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comments

Leave a Comment

  • admin
    23/08/2016 at 16:57

    Wat een prachtige impressie van deze dag en wat leuk om jouw favorieten te zien aangezien we niet de hele tijd samen hebben gelopen. Prachtige foto’s en super leuk om dit soort events samen te bezoeken!

%d bloggers liken dit: