Have a look

Quanta Costa?

Hieronder vind je een overzicht met producten. Voor vrijwel alles geldt dat het ontwerp(en) maatwerk is en de prijs dus kan afhangen van je wensen. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur me dan gerust een mailtje op naomi{at}naokies.com

Gepersonaliseerd krijtbord bruiloft handlettering illustatie Studio Naokies

+ Je kunt me benaderen voor het handletteren van een krijtbord voor bijvoorbeeld een bruiloft,
winkel of andere gelegenheid.

logo Studio Naokies

+ Ben je toe aan een nieuw logo, of ga je starten met je eigen bedrijf? Graag ontwerp ik voor jou een uniek logo met een persoonlijke touch.

+ Vind je het leuk een subtiele en persoonlijk touch toe te voegen aan het diner op je verjaardag, een bachelorette, babyshower of bruiloft? Voeg dan mijn persoonlijk geschreven naamkaartjes toe aan de deco op tafel en verras je gasten!

+ Pak je het liever groots aan en wil je bijvoorbeeld in je keuken een hele wand gevuld met tekst & illustratie? Alles is mogelijk!

Geboortekaartje handlettering-Matz-studio naokies grafisch ontwerp

+ Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk geboortekaartje? Met mijn eigen unieke handschrift schrijf ik de naam van jouw kindje en ontwerp daar omheen zodat het een passend geheel wordt.

Flatlay wedding stationery Studio Naokies

+ Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Kijk hier eens wat ik ontwierp voor onze eigen bruiloft! Alles is mogelijk en het gaat hier dan ook echt om maatwerk. Neem dus gerust contact met me op :)

+ Ga je trouwen en wil je een unieke toevoeging aan je bruidsjurk? Een leren jasje met peroonlijke tekst geeft precies dat wauw-effect! Je kunt je eigen jasje opsturen of ik ga voor je op zoek. Klik hier voor een voorbeeld!

Gepersonaliseerde gelofte-boekjes bruiloft handlettering Studio Naokies flatlay

+ Willen jullie de ceremonie op jullie grote dag extra speciaal maken? Laat de gelofte boekjes dan door mij personaliseren met elkaars naam!

Studio Naokies illustratie gepersonaliseerd karakter ballerina

+ Op zoek naar een uniek cadeau of een persoonlijke touch in je interieur? Laat mij dan een illustratie van jou (of degene aan wie je het cadeau wilt doen) maken, geheel op mijn eigen wijze. Met een paar goede trefwoorden & eigenschappen kan ik voor je aan de slag!