Styling, plaatskaartjes & welkomstbord op de bruiloft van mijn beste vriendin

Naomi

In BLOG, Trouwen, Wedding stationery, Welkomstborden Posted

Mijn lieve vriendin Souraya is eerder dit jaar getrouwd en ik had de eer hier de styling hiervoor voor te doen, samen met collega stylist Sanne Bannink. Ze wilde graag dat ik de plaatskaartjes & welkomstbord zou verzorgen en ik twijfelde geen moment natuurlijk! Door middel van goed teamwork hebben we de al prachtige ruimte tot een trouwlocatie omgetoverd en ik ben nog steeds zo trots! De sfeer die het bruidspaar voor ogen had was een aanvulling op de creatieve, oudhollandse vibe van de locatie. Exotische invloeden zoals de palmen en bananenplanten en Souraya’s favoriete kleuren (mint & okergeel) werden een supermooi geheel. Wat een eretaak: styling, plaatskaartjes & welkomstbord op de bruiloft van mijn beste vriendin!

bruidspaar bruiloft bloemenbed noordwijkfoto: Ilka van Wieren

Styling, plaatskaartjes & welkomstbord

Ik heb me onder andere over de stoeltoefjes,  de plaatskaartjes voor op tafel en het welkomstbord voor bij de ingang ontfermd, die ik beiden door middel van handlettering heb verzorgd. Wat was dit leuk om te doen!! Het krijtbord heb ik thuis geschreven en op locatie afgemaakt met Eucalyptus-takken en bruidssluier. Deze kreeg een eervolle plek bij de ingang. Het duurde een lange tijd voor ik het bord weer schoon ‘kon’ maken – het is zo’n mooie herinnering aan deze bijzondere dag! Gelukkig hebben we de foto’s nog ;-)

krijtbord handlettering Naokies© bruiloft stylingfoto: Ilka van Wieren

De locatie

Souraya & Mahmoud zijn in het Bloemenbed getrouwd, een Bed & Breakfast (in een soort kas) tussen de bollenvelden in Noordwijk. We hebben de ruimte afgestyled met een prachtig gedekte tafel & klassieke houten stoelen. Dit maakte een mooi contrast met de beschilderde ‘kanten’ print op de vloer. In het midden van de ruimte kon je aan twee kanten de trap omhoog nemen naar 2 huisjes. Daar kwamen Souraya en Mahmoud naar buiten om elkaar voor het eerst te zien en dat was natuurlijk een heel bijzonder moment!

Op het terrein stond een oude schoolbus langs het pad richting de kas, die een heel leuk effect gaf met de bollenvelden op de achtergrond. We hebben het pad subtiel aangeduid met ballonnen in okergeel & wit en krijtbordjes met pijlen erop. Binnen heb ik de stoelen gedecoreerd met tule & juten touw van Weddingdeco en een takje Eucalyptus met bruidssluier van Mooi wat bloemen doen. Wat een gaaf effect toen alles af was! Let the wedding begin…

bruiloft styling deco stoeltoefjes naokies©foto: Ilka van Wieren

Plaatskaartjes

Na de intieme ceremonie & taart met toast nam iedereen plaats aan de gedekte tafels, die Sanne had verzorgd. Vintage oudhollandse borden en glazen vaasjes met o.a. okergele ranonkels gaven het geheel precies de uitstraling die bij de lunch hoorde. Ondertussen viel het zonlicht door alle ramen (ook boven ons) naar binnen, dat was zo mooi! Om iedereen netjes op de vooraf bepaalde plek te laten zitten heb ik persoonlijke plaatskaartjes gemaakt voor iedere gast. Als ondergrond heb ik voor off white papier met een linnen structuur gekozen en hier in het zwart de namen op gezet. Om het geheel een feestelijke touch te geven heb ik alle randjes afgewerkt met een gouden washi tape.

tafelstyling bruiloft bloemenbed noordwijkfoto: Binti Home

naamkaartjes-bruiloft-naokies-handletteringplaatskaartjes-bruiloft-handlettering-Naokies-tafel

Handlettering op aanvraag

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze blogpost over handlettering die ik hier heb verzorgd? Wil je dit ook voor jouw bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid? Stuur me dan gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: