Open Top Trouwlocatie Route

Naomi

In BLOG, Trouwen, Wedding stationery, Welkomstborden Posted

Styling bij Paviljoen Puur

Zoals de meesten inmiddels weten zijn Patrick en ik op 8.9.17 bij Paviljoen Puur in Diemen getrouwd. Een magische dag waarvan je de details hier terug kunt lezen. Wij hebben deze prachtige (buiten) trouwlocatie gevonden via de Open Top Trouwlocatie Route. Zoals gezegd, perfect voor een buitenbruiloft op een unieke locatie midden in de natuur! Afgelopen november (dus minder groen) mocht ik samen met Tamarah van The Bridal Blush de styling, bloemwerk & stationery verzorgen, kijk je mee?

Open TopTrouwlocatie Route Paviljoen Puur

Open TopTrouwlocatie- Route Paviljoen Puur terras

Open TopTrouwlocatie Route Paviljoen Puur bruiloft styling ceremonie studio naokies

Open Top Trouwlocatie Route

Deze locatie deed mee met de Open Top Trouwlocatie Route om te laten zien hoe jouw bruiloft eruit zou kunnen zien op het gebied van ceremonie, toost & feest. Patrick en ik kwamen kijken op een mooie nazomerdag eind september en waren meteen verkocht. Mijn styling-hartje ging direct sneller kloppen bij het zien van alle mooie plekken waar ik los zou kunnen gaan ;) Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik eerder dit jaar de vraag kreeg mee te werken, I do!

Open TopTrouwlocatie Route Paviljoen Puur bruiloft tent ceremonie styling

 Open TopTrouwlocatie Route Paviljoen Puur bruiloft styling the bridal blush donutwall peach

 

Design & bloemwerk collabo

Zoals ik al eerder op mijn IG & FB kanalen heb verteld gaan Studio Naokies & The Bridal Blush samenwerken. Deze Open Top Trouwlocatie Route was een uitstekend moment om onze krachten te bundelen. We bedachten hier een romantische sfeer voor de styling & bloemen. Zachtroze en witte bloemen, een roze vintage tapijt voor de ceremonie en een donutwall & gedekte tafel inclusief stationery, check! En niet te vergeten: een persoonlijk krijtbord – want deze is uiteraard ook mogelijk voor jouw bruiloft!

Open TopTrouwlocatie Route bruiloft dinertable styling studio naokies Paviljoen Puur

 Open TopTrouwlocatie Route bruiloft eettafel styling studio naokies Paviljoen Puur

Open TopTrouwlocatie Route bruiloft tafelsetting studio naokies Paviljoen Puur

Studio Naokies & The Bridal Blush op jouw bruiloft?

Hierboven heb je een beknopte impressie te zien gekregen van wat er allemaal mogelijk is bij het prachtige Paviljoen Puur. Er is nog veel meer mogelijk, binnen verschillende bruilofts thema’s (je wil het niet weten!). Je kunt hier meer informatie over krijgen door contact op te nemen met Paviljoen Puur voor een offerte op maat met daarin de stylingmogelijkheden per thema. Wil je meer weten over wedding styling, stationery & bloemwerk? Just drop me a line!

-> Op zondag 1 juli 2018 zullen wij weer de styling & bloemen verzorgen op de nieuwe Open Top Trouwlocatie Route 2018 bij Paviljoen Puur, zien we je daar?

Open TopTrouwlocatie Route bruiloft styling studio naokies The Bridal Blush Paviljoen Puur

1 Comments

Leave a Comment

  • Souraya | Binti Home Blog
    27/01/2018 at 19:07

    Wat een super mooie foto’s en de styling is echt top. Ben zo trots op jou! Op naar het stylen van bruiloften met jullie fantastische stijl en jouw mooie grafische elementen… Spannend!

%d bloggers liken dit: