#Mondaymood

Naomi

In BLOG, Travel Posted

Ik heb me vandaag laten vertellen dat het volgende week 12 tot 15 graden wordt. Echt!? Ja echt. Zo bizar, deze temperatuur-achtbaan! Niet dat ik er geen zin in heb, kom maar op met de lente! Het kan voor mij niet snel genoeg beginnen en genoot vandaag al intens van de zon op m’n bolletje :) Om je vast in de zeer snel nadere lentesferen te brengen, de #mondaymood van deze week: Mexico.

Ik was hier in 2014 en genoot niet alleen van het strand en de zon, maar ook de flora en fauna om me heen. Het park heet Sandos Caracol Resort & Spa en is een eco-resort aan de kust van Mexico. Er lopen allerlei dieren rond en er zwemmen schildpadjes in de poelen in het park, zo leuk! Als je lekker op wilt laden en niet van je resort afwilt maar tóch wat van het land meekrijgen, dan is dit de place te be.

#mondaymood colorcard cactus mexico gren pink nature NAOKIES© Photography

Ik vind deze foto zo mooi door het contrast van de roze muur en het groen van de cactus. Mijn liefde voor de cactus wordt alleen maar groter! De foto zou goed in de feed van Lotte van Baalen op Instagram passen (@plantsonpink) als ik er zo naar kijk. Maar wat mij betreft gaat ie in de #mondaymood gallerie en blijft ie daar! Bon siman, liefs, Naomi

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: