Mini makeover met Flamingo behang!

Naomi

In BLOG, Caribbean Life, Ons interieur Posted

Jaa eindelijk is het zover: het kleinste kamertje in huis heeft een makeover gehad met het meest fantastische flamingo behang! Ons toilet beneden is nu onze Happy Space haha ;-) Nadat ik de metamorfose bij Elisah van Interiorjunkie op haar toilet had gezien met dito behang in een donkere variant begon het bij mij te kriebelen…ik wil ook! Na wat speurwerk op Pinterest en onderzoek online kwam in uit bij het merk Arte. Dit merk wandbekleding heeft het flamingo behang wat ik heb gekozen in 3 kleuren waarvan ik voor 31542 ben gegaan. Een vintage-look behang wat bont is maar niet te kitsch. Precies goed! Hieronder zie ons toilet vóór de makeover:

flamingo behang arte toilet pre-makeover studio naokies

flamingo-behang-arte-toilet-pre-makeover4-studio-naokies

flamingo behang arte flatlay pre-makeover bovenaanzicht studio naokies

Where to begin?

Omdat ons toilet al mooie tegels heeft wilde ik deze niet veranderen (+ dan is het geen makeover meer, dan wordt het een verbouwing ;-) De tegels lopen vanaf de grond tot halverwege de muur en daarboven is het gestuct in het wit. Ik wilde het flamingo behang graag op de bovenste helft hebben zodat het niet té druk zou worden. Het toilet hebben we eigenlijk heel basic gehouden in de 5 jaar dat we hier nu wonen – op mijn styling na dan. Tijd voor een beetje pit! Ik heb eerst alle accessoires uit het toilet gehaald en gekeken wat ik wilde houden en wat weg moest / niet bij het behang zou passen. De toiletborstel, het mandje voor toilet-accessoires en de closetrol-houder moesten het afzien en ben op zoek gegaan naar nieuwe varianten. Nu konden manlief en ik aan de slag!

flamingo behang arte flatlay behangspullen studio naokies

flamingo behang arte toilet makeover studio naokies

Een vintage-look behang wat bont is maar niet te kitsch. Precies goed!

flamingo behang arte toilet makeover closeup studio naokies

Details, details, details!

Voor de styling op het toilet heb ik een mix gemaakt van spullen die ik al had en nieuwe items. De wc-borstel heb ik vervangen door de toiletbutler Brix van Sealskin. Zo hoefde ik geen gaten te borden voor een closetrol-houder en bespaar ik ruimte. Uiteraard in het wit om een frisse uitstraling te behouden. Voor mijn persoonlijke spulletjes heb ik voor een stenen kruik gekozen van Karwei die eigenlijk bedoeld is voor de keuken. Ik vind de kleur perfect! Voor de extra wc-rollen heb ik een mand van Zeeman gebruikt en de gastendoekjes heb ik bij Loods 5 gekocht. Op de grond heb ik voor een badmat van H&M Home gekozen met een fijne antisliplaag eronder. De lichte kleur geeft een mooie balans met de drukkere styling bovenin het toilet. Je komt er tenslotte voor je rust ;-) Het flamingo haakje kreeg ik van mijn lieve vriendin Souraya cadeau en heb ik met Tesa tape geplakt. No tiles were harmed in this makeover!

flamingo behang arte makeover styling toilet gastendoekjes studio naokies

toilet makeover handdoekhaakje studio naokies

Flamingo behang combineren met groen

Omdat we geen raam in het toilet hebben moest ik uitwijken naar kunstplanten. Tegenwoordig is dat de investering meer dan waard en kwam hier op het goede moment achter. Trouwens, zo’n grote investering was het niet want voor €40 had ik 3 planten! Karwei heeft namelijk nét een nieuwe ruime collectie aan kunstplanten in het assortiment en het was moeilijk kiezen! Ik kocht er een rietsoort met een zachtroze pluim / bloem en wat kleine Monstera-bladeren. De varen in een bol scoorde ik bij Casa. Nu hoef ik me niet meer zorgen te maken of ze het wel redden (geloof me.. zelfs cactussen zijn langzaam gestorven in deze ruimte door lichtgebrek) Met de planten was de makeover compleet en zie hieronder het resultaat!

flamingo behang arte toilet makeover studio naokies

flamingo behang arte toilet makeover plafond studio naokies

flamingo behang arte toilet makeover styling studio naokies

toilet-makeover-bovenaanzicht-studio-naokies

Ben je enthousiast geworden van het resultaat? Kijk dan vooral hier voor de verschillende kleuren van dit flamingo behang, je kunt er uit 3 kiezen! Ik ben erg benieuwd wat je van het resultaat vindt dus laat vooral een reactie achter hieronder :)

Liefs, Naomi

flamingo behang arte toilet makeover styling studio naokies

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: