Wedding Cards

Naomi

In BLOG, Trouwen Posted

Milestone Wedding Cards: van aanzoek tot ja-woord

Onlangs bezocht ik Engaged, de beurs om je helemaal te laten inspireren door alles wat een bruiloft komt kijken. De vendors die er stonden waren niet zoals de grootschalige trouwbeurzen die de meeste mensen kennen. Hier vind je kleine ondernemingen die met veel passie de mooiste persoonlijke diensten aanbieden voor de grote dag. Zo ontdekte ik de Milestone Wedding Cards. De meeste mensen kennen de Milestone Cards voor baby’s die allerlei fases doormaken en met de cards op de foto gaan als het zover is.

Met de wedding cards kun je iedere stap van het aanzoek tot de grote dag vastleggen. Er zijn 30 verschillende cards, van “I Said Yes To The Dress” tot “de ring”, superleuk! We hebben om heel eerlijk te zijn nog weinig van de kaarten gebruik kunnen maken omdat we echt nog in de beginfase van de voorbereidingen zitten. De locatie en datum staan nog niet vast en daarom ben ik ook nog niet voor dingen als de jurk aan het kijken. Dat hangt natuurlijk allemaal samen, de locatie is heel sfeerbepalend! Het wordt wel een nazomer-bruiloft, no worries ;-)

milestone_wedding_cards_box_packaging
Look & Feel

De kaarten hebben een beetje een vintage gevoel door het kleurgebruik en de mooie illustraties erop. Deze zijn gemaakt door Danielle Krol uit Brooklyn, NY en zijn zo leuk! Ze illustreert onder andere voor Flow Magazine (zo’n ohjaa!-moment) en ontwerpt bijvoorbeeld ook tatoeages. Het kleurgebruik is heel zacht en zoet dus dat maakt het natuurlijk wel een vrouwenproduct. Maar zeg nu eerlijk, dit is ook een vrouwending haha! Aan de binnenkant van het deksel kun je je namen en trouwdatum opschrijven en dat maakt het setje van kaarten echt persoonlijk.

milestone_wedding_cards_box_backside_cards

milestone_wedding_cards_box_different_cards

milestone_wedding_cards_box_layout_cards

Coming soon

Wij gaan binnenkort meer beslissingen nemen betreft de bruiloft en dan kunnen jullie zien hoe we de Milestone Wedding Cards hierbij gebruiken, dat wordt leuk! Ik heb er alvast eentje vastgelegd, want ik ben natuurlijk al wel druk aan het pinnen als ik mooie trouwjurken en accesoires zie! Heb je de kaarten ook gebruikt en heb je er leuke ervaringen mee? Laat het me vooral even in een comment hieronder weten, ik ben benieuwd.. Je kunt de kaarten hier bestellen voor €16,95 – Bon nochi! X
milestone_wedding_cards_me_holding_a_card

milestone_wedding_cards_box_packaging

1 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: