Mijn persoonlijke hoesjes!

Ik vind niets leuker dan spullen personaliseren. Of het nu om accessoires in ons interieur gaat of bijvoorbeeld een fashion item, leuke ontwerpen voor mijn persoonlijke hoesjes altijd welkom! Zo besloot ik dat mijn iPad Air 2 én iPhone 6 nieuwe jasjes nodig hadden ;-) Aan de slag met zelf hoesjes maken! Ik kwam hiervoor op EGOsketch terecht, een website waarbij je super makkelijk zelf je telefoon of tablet-hoes kunt bestellen. Ik kon hier gebruik maken van een handige Designer Tool van het goede toestel & iPad model zodat ik meteen resultaat kon zien. Het begon metde iPad hoes ontwerpen :

iPad air smart case naokies curacao foto

iPad Air 2 Smart case

De keuze voor een foto was niet moeilijk: eentje van onze laatste vakantie naar Curaçao! We maakten daar en hele bijzondere helikoptervlucht naar Klein Curaçao, waar Patrick mij ten huwelijk heeft gevraagd (en ik zei natuurlijk JA!) Op de foto zie je het uitzicht vanuit de helikopter toen we aan kwamen vliegen. Op dat moment wist ik nog niet wat er ging gebeuren en had nog genoeg focus om deze foto te schieten ;-) De kwaliteit en kleuren van deze Smart Case voor de iPad Air 2 zijn echt supermooi en ben er erg blij mee. Zelf hoesjes maken? Kijk snel op de website en begin met je eigen ontwerp!

iPhone transparent TPU case palmtrees print naokies

iPhone 6 hoesje maken

Nu was mijn telefoon aan de beurt en ging ik hiervoor zelf een iPhone 6 hoesje maken. De print heb ik gemaakt van zelf geïllustreerde palmbomen met daarbij een eigen tekst. Paradise Found leek me wel toepasselijk en zo hield ik beide hoesjes in dezelfde Caribbean sfeer. Tenslotte kun je ook nog eens kiezen voor een hardcase of softcase als je voor transparant gaat. Ik heb de softcase (TPU) gekozen omdat de siliconen feel meer houvast biedt (butterfingers hier..) en deze een extra rand heeft. Hierdoor houdt het toestel een stuk lekkerder vast en het is erg makkelijk om deze aan je telefoon te klikken. Dus, tip van de week! Check www.egosketch.nl en je hebt je persoonlijke producten de volgende dag al in huis!

iPad air smart case naokies curacao foto