Logo ontwerp voor Imprint Weddings

Naomi

In Logo & Branding Posted

.
.Een passend logo voor een stoere weddingplanner

Onlangs kreeg ik een aanvraag van Stefanie voor een nieuw logo. Ze is weddingplanner in België en op zoek naar een fris nieuw logo. De doelgroep bestaat uit de stoere bruiden, denk hierbij aan rock ’n roll, tatoeages en een edgy stijl, nice! Ik ben begonnen met het logo ontwerp voor Imprint Weddings met een moodboard om de sfeer goed neer te zetten en later het logo hierin verwerkt:

 

moodboard logo ontwerp imprint weddings studio naokies

 

Edgy & cool, check!

Ik werk graag met Ecoline & aquarel en begon hier dan ook als eerste mee. Stefanie is fan van de kleur emerald green dus die heb ik er meteen in verwerkt. Om de juiste doelgroep aan te spreken heb ik voor een tattoo-font gekozen met een subtiel klassiek font eronder. Het woord ‘weddings’ wordt goud in het drukwerk (hier later meer over) De driehoek zal terugkomen om Social Media en de website en geeft het geheel een strakke afwerking. Het logo ontwerp voor Imprint Weddings is geslaagd! Naast het logo heb ik ook een Social Template mogen ontwerpen, welke binnenkort op de nieuwe Instagram account van het bedrijf te zien zal zijn (dat is dus nog een surprise, ha!)

 

Logo Imprint Weddings Studio Naokies Flatlat styling

 

Logo ontwerp voor Imprint Weddings

Wil je ook een logo op maat voor je eigen onderneming met een persoonlijke touch? Ik kan voor je aan de slag! Kijk gerust even bij de prijzen voor richtlijnen of stuur me een mailtje voor de mogelijkheden.

 

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: