moodboard laura kleijwegt

Wil je unieke uitstraling voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een uniek en karakteristiek ontwerp logo & branding voor jouw (startende) onderneming? Een logo die precies het gevoel van jouw product of dienst uitstraalt door middel van zorgvuldig gekozen kleur(en), illustratie & het juiste (handgeschreven) lettertype? Neem dan vrijblijvend contact met me voor een eerste kennismaking en dan lopen we samen jouw wensen door! 

WERKWIJZE

Je krijgt een vragenlijst opgestuurd waarin je precies kunt aangeven wat je wensen zijn. Ook geef je hierin aan wat je mooie kleuren en vormen vindt, maar ook wat je absoluut niet in jouw (nieuwe) logo terug wilt zien. Dit is voor mij als ontwerper belangrijk om een logo te maken wat echt bij jou past. Samen met de vragenlijst ontvang ik graag ondersteunende visuele voorbeelden door middel van een verborgen Pinterest bord wat je gaat vullen en vervolgens met mij deelt. Geef het bord een herkenbare naam zodat ik deze makkelijk terug kan vinden. We zullen vaker op de inhoud van dit bord terugvallen –  bij nieuwe onderdelen van de branding bijvoorbeeld. Aan de hand van de vragenlijst + het bord maak ik een moodboard met daarin het gevoel van jouw product of dienst en een passende kleurenkaart. Dit moodboard voor jouw logo & branding kun je in de toekomst gebruiken voor de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf, zoals een website. Wil je vast starten met de lijst? Download deze dan gratis hier.

 

Planning & feedback

Na akkoord op het moodboard ontvang je een overzicht met daarin de planning & feedback voor het ontwerptraject. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Hierna ga ik aan de slag met het ontwerpen van 3 verschillende voorstellen voor een nieuw logo. Ik gebruik verschillende elementen die in de vragenlijst en het moodboard naar voren zijn gekomen in de voorstellen, vrijwel altijd mede hand gemaakt en gecombineerd met strakke grafische elementen.

 

2e voorstel

Na deze stap wordt het Planning & Feedback formulier gebruikt om te communiceren over deze 3 voorstellen. Welke elementen mogen blijven en welke vallen af? Met de gekregen feedback maak ik een tweede en laatste voorstel en als het goed is rolt jouw nieuwe logo hieruit, yay! Als we er nog niet zijn, geen nood – dan ga ik verder met ontwerpen maar worden er extra kosten in rekening gebracht, die ik uiteraard van te voren kenbaar maak. Nadat er akkoord op het logo is gegeven ontwerp ik een PDF branding document met daarin het moodboard, de kleurenkaart het logo en eventuele lettertypes. Hierin geef ik richtlijnen over het logogebruik.

 

Visitekaartje

Nu het logo is bepaald is het tijd voor visitekaartjes! Ik ontwerp 1 voorstel met de opgegeven naam & adresgegevens en ook hier mag het feedback formulier weer voor gebruikt worden. Er zitten 2 correctierondes bij deze stap inbegrepen in de prijs. Je krijgt een drukklaar bestand in PDF vorm aangeleverd, waar je bij een drukkerij naar keuze kaartjes kunt laten maken. Hulp nodig? Dat kan uiteraard. Ik adviseer een passende papiersoort bij het ontwerp en wellicht een leuke extra zoals foliedruk of spot-uv lak. De kosten voor het begeleiden hiervan zijn €25,00 ex BTW. Daarnaast kan ik uiteraard tips geven over waar je het beste je kaartje af kunt laten drukken.

 

Werkbestanden

Het definitieve logo krijg je toegestuurd in verschillende bestandsformaten, zodat je zelf je overige producten zonder moeite kunt bestellen, gebruiken voor je website en overige branding. Je krijgt het logo aangeleverd in PDF, PNG & JPG formaat.

 

Branding+

Wil je de look & feel van je bedrijf verder uitbreiden? Kies dan voor flyers op maat. Ik ga voor je aan de slag met de boodschap van jouw product of dienst en werk deze uit in een sterke merkbeleving door het gebruik van de juiste kleuren & vormen, gecombineerd met door jou aangeleverde tekst.

 

Investering

Voor het laten ontwerpen van een nieuw logo zijn de kosten vanaf €474,00 ex. BTW, afhankelijk van de wensen en het ontwerpproces. Ontwerp ik ook jouw visitekaartje? Dan is je totale investering €553,00 ex. BTW (ex. drukkosten) Start vandaag nog met de nieuwe uitstraling van jouw merk, product of dienst! Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt en neem vast een kijkje:

%d bloggers liken dit: