Krijtwand op maat

Naomi

In Handlettering Posted

Krijtwand Huizen

Het duurde even voordat ik het met jullie op de blog kon delen maar daar is ie dan: de krijtwand die ik mocht maken in Huizen! Onlangs kreeg ik een verzoek van bewoners van een nieuwe woning in Huizen die graag hun krijtwand in de keuken een persoonlijk tintje wilden geven. Niet alleen voor hunzelf maar ook voor de housewarming, die overigens vorige week zondag plaatsvond ;-) En zo ging ik, bepakt met een toolbox vol krijt, een schort en linialen richting Huizen. Wat een prachtige woning! De keukenwand die ik moest gaan invullen zat heel mooi in een nis verzonken en ik had ruimte zat om te gaan werken.

Persoonlijke touch

Als eerste heb ik een digitale versie van de krijtwand gemaakt om de wensen van de bewoners in te verwerken. Het bord moest een sfeer krijgen als in een restaurant met de nadruk op vis en quotes. Ook het logo van hun eigen modebedrijf mocht erin verwerkt worden. Ze waren meteen tevreden met het voorbeeld en ik kon aan de slag op de grote krijtwand!

Naokies-krijtwand-Huizen-handlettering-keuken-header-image

Wat voor uitstraling was gewenst?

De look & feel mocht zoals dat van een klassiek krijtbord uit een school zijn en heb daarom alleen met traditioneel krijt gewerkt en niet met stiften. Maar ook daarmee kon een heel strak en helder effect bereikt worden. Dit heb ik bijvoorbeeld bij het staande krijtbord voor Souraya & Mahmoud gedaan. Ook een van mijn favorieten!

Naokies-krijtwand-Huizen-handlettering-keuken-header-image

In opdracht

Ziet dit project eruit als iets wat je zelf ook in je interieur zou willen? Ik kan naar wens allerlei sferen creëren om tot een mooi eindresultaat te komen Stuur me gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

Naokies-krijtwand-Huizen-handlettering-keuken-header-image

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: