Kerst Styling bij ons thuis

Naomi

In BLOG, Caribbean Life, Ons interieur Posted

Kerst Styling bij ons thuis

Hopelijk zitten jullie allemaal nu lekker met familie en vrienden te genieten van 1e Kerstdag. Ik schrijf deze blog om te laten zien hoe de kerst styling bij ons thuis uitziet. Daarom houd ik het kort want we gaan lekker genieten van de kerstdagen! Wij gaan zo naar familie met veel gezelligheid en lekker eten. Happy Holidays!

kerststyling-naokies-reindeer-lichtjes-koper-interieur-feestdagen

kerstboom-pastel-roze-kertkoekje-poster-naokies-interieur-styling

kerstboom-closeup-pastel-roze-kertkoekje-poster-naokies-interieur-styling

Pastel Xmas

Bij Kerst Styling in ons huis kunnen pasteltinten natuurlijk niet missen! Ik liep tegen dit super schattige kerstboompje aan bij Big Bazar vorige week. Een last-minute toevoeging in ons kerst-interieur! De styling heb ik afgemaakt door een foto in dezelfde tinten uit de printen en erachter te zetten, lekker zoet! De kaartjes van Winkel van Papier erbij zijn ook zo leuk en simplistisch!
kerstboom-kerstkaartjes-merry-christmas-naokies-styling-interieur

kerst-styling-cactus-lichtjes-naokies-interieur-feestdagen

Tropische Sferen

stiekem zou ik nu ook wel graag op een tropische bestemming willen zitten met een cocktail in mij hand. Maar omdat dat nou eenmaal niet gaat, heb ik een tropisch kerst styling-sfeertje op mijn bureau gecreeerd :) Met wat simpele elementen zoals wat mini lichtjes in een cactus, kurk en bruidssluier heb ik mijn eigen ‘happy corner’ gemaakt.

kerst-styling-uitbouw-interieur-kerstboom-blauwe-wand-naokies

kerst-styling-kerstboom-naokies-interieur-feestdagen

DE Kerstboom

Het cirkeltje kerst styling is natuurlijk niet rond zonder DE kerstboom! Wij hebben altijd een kunstkerstboom, lekker makkelijk! Nouja, dat zeg ik wel – hij moet ook ieder jaar weer in -en uit elkaar.. Sinds wij hier wonen hebben we compleet nieuwe kleuren voor de boom uitgezocht. Goud en rood zou hier nou eenmaal een beetje vloeken hihi.. Dus het werd blauw, koper en gebroken wit. Mijn favoriet zijn de porseleinen ‘kerstplakken’ met ieder een andere illustratie erop. Beetje vintage, love it! Dit jaar hebben we de kleine lichtjes in de boom vervangen voor de klassieke kaarsjes. Die vallen iets meer op in de uitbouw waar de boom staat, perfect!

kerst-styling-naokies-eettafel-kandelaren-pastel-interieur-christmas

kerst-styling-naokies-eettafel-stolp-interieur-christmas

kerst-styling-naokies-eettafel-stolp-kandelaren-interieur-christmas

kerst-styling-naokies-eettafel-interieur-christmas

Dinner is served!

Dit jaar zijn wij buiten de deur met kerst maar dat betekent niet dat er een mooie tafel is! Ik ging los met bambi-behang als tafelloper, een stolp (jaa, de stolp..) met daarin een mini-kerstlandschap en nieuwe kandelaren. Deze kocht ik (in de uitverkoop!) bij Lifestyle en combineerde de peach-pastel kleur met zachtroze kaarsen erin. Mijn schapenvachtje mocht natuurlijk niet ontbreken maar die ligt daar het hele jaar door hoor ;-) Ik wens jullie allemaal superfijne dagen en zoals ze dat in het papiamento zeggen: Felis dianan di fiesta! Liefs, Naomi

2 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: