Intiem trouwen tijdens corona in de Markthal

Naomi

In BLOG, HOME, Trouwen Posted

Laat ik beginnen met het feit dat Purmerend een prachtige nieuwe evenementenlocatie rijker is: De Markthal. Ik heb met een superteam de kans gekregen om vlak voor de maatregelen rondom corona van kracht gingen een styled shoot te doen. Zonder dat we het wisten was dit de perfecte gelegenheid om te laten zien hoe je een kleine bruiloft kunt vieren in deze indrukwekkende Markthal ondanks Corona! In deze blogpost geef ik tips maar vooral inspiratie voor een romantische bruiloft die met rustieke uitstraling alle ingrediënten heeft voor een onvergetelijke dag!

intiem trouwen tijdens corona tafelstyling bruidspaar Studio Naokies

intiem trouwen tijdens corona ceremoniesetting Studio Naokies

intiem trouwen tijdens corona trouwkaart Studio NaokiesFoto’s: Kaylee Fotografeert

Intiem trouwen is nog mooier!

Ik kan me voorstellen dat het voor jullie als bruidspaar erg onzeker is om de bruiloft voor te stellen zoals deze oorspronkelijk was gepland in deze gekke tijd. Maar zeker geen zorgen, ik laat je zien dat het misschien nog wel veel romantischer kan dan je denkt, trust me!

Met de ceremonie opstelling, prachtig gestyled door The Bridal Blush kun je al goed zien dat er genoeg ruimte is om de stoelen meer gespreid in de ruimte te zetten en zo de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Wist je dat alle ramen rondom open kunnen in de Markthal? Hierdoor kun je buiten naar binnen halen en creëer je een fantastisch panorama uitzicht. Uiteraard geen bruiloft zonder bloemen en man, wat zijn ze weer mooi! Deze zijn verzorgd door Floral Dreams en Marit heeft er prachtige bloemstukken van gemaakt op o.a de backdrop achter de ceremonie.

intiem trouwen tijdens corona naamkaartje plexiglas Studio Naokies

intiem trouwen tijdens corona tafelstyling Studio Naokies

Vond het erg leuk om een keer koper en goud te combineren en dit rustieke thema leende zich er perfect voor!

intiem trouwen tijdens corona tafelstyling menukaart Studio NaokiesFoto’s: Kaylee Fotografeert

Golden Sparkle trouwhuisstijl

Jouw bruiloft is niet compleet zonder een passende trouwhuisstijl en ik koos dit keer voor drukwerk uit de Golden Sparkle collectie. De Trouwkaart heeft een zandkleur gecombineerd met goudfolie spatten en de tekst voorop in handlettering geschreven. Ik heb het goudfolie terug laten komen in de handgemaakte plexiglas naamkaartjes, menukaarten en een persoonlijk welkomstbord. Vond het erg leuk om een keer koper en goud te combineren en dit rustieke thema leende zich er perfect voor! Het welkomstbord van frosted plexiglas bevat naast goud ook zwarte tekst en hangt aan een koperen menustandaard, net als de menukaarten op tafel. Het bord kun je hier kiezen en personaliseren.

 

intiem trouwen tijdens corona trouwhuisstijl Studio NaokiesFoto: Silvershot Photography

intiem trouwen tijdens corona welkomstbord frosted plexiglas Studio NaokiesFoto: Kaylee Fotografeert

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze intieme bruiloft-setting in de Markthal en laten zien hoe mooi en romantisch klein trouwen tijdens corona kan zijn! Wil je meer inspiratie? Check dan zeker hier mijn webshop voor items om jouw bruiloft compleet te maken

* Op dit moment zijn dit de regels rondom trouwen tijdens corona volgens de Rijksoverheid:
Bij een bruiloft mogen maximaal 30 personen bij elkaar zijn als ze zich houden aan de maatregelen tegen het coronavirus. Het aantal van 30 is exclusief bediening of ander personeel. Misschien wordt het maximum aantal aanwezigen op 1 juli verhoogd naar 100. De aanwezigen moeten 1,5 meter afstand tot elkaar houden.

Deze shoot is tot stand gekomen met het volgende team, te vinden op Instagram:

Fotografie: Kaylee Fotografeert (@kayleefotografeert) & @silvershotophotography
Organisatie: My Weddings (@mariska_my_weddings)
Stationery: Studio Naokies (@naokies)
Styling & rentals: The Bridal Blush (@thebridalblush)
Muah: Kaspalon Pardoes (@kapsalonpardoes)
Bloemwerk: Floral dreams (@floraldreams_bymarit)
Taart en sweettable: Micha & Diana’s (@michaendianas)
Locatie: Markthal Purmerend @markthalpurmerend
Trouwjurk: De Bruidszaak (@debruidszaak)
Trouwpak: Deitmers Mannenmode (@deitmersmannenmode)
Trouwringen:Mosselaar Juwelier (@mosselaar_juwelier)
Babs: Cloud 09 Words and Weddings (@cloud09_wordsandweddings)

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: