Illustratie van karakters

Naomi

In BLOG Posted

Ik ben hier ooit als een grapje mee begonnen; illustratie van karakters van een vrouw (ze had mij kunnen zijn) in verschillende situaties. Als ik dan Orange is the New Black zat te kijken op Netflix kreeg ik ineens inspiratie om Piper Chapman te illustreren. Het leukste is de kleine details erin te verwerken, zoals de ‘echte’ stof van haar gevangenis uniform en het naamkaartje.

Illustratie van karakters: Nina Simone

Zo’n inspirerende vrouw met een een kleurrijke geschiedenis! Tijdens het luisteren van haar muziek is deze illustratie ontstaan. In de docu What happened, Miss Simone? is te zien hoe zwaar ze het eigenlijk heeft gehad en baanbrekend ze ondanks dat was. Dit is een ode aan Miss Simone

 

Me?

Geen betere inspiratie dan… mezelf! Naokies in doubt is een van mijn favorieten! Niet omdat ze onzeker is maar omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe creatieve wegen en dat het soms moeilijk kiezen is.. Een mooi symbool dat er zoveel mogelijk is maar je hebt het zelf in de hand ;-)

Jouw karakter in beeld?

Spreekt mijn stijl van illustreren jou aan het zou je er ook een voor jezelf willen? Ik leg jouw leukste karaktertrek vast op een gestileerde manier, in zwart wit of kleur. De verschillende onderdelen kunnen in overleg gemaakt worden. Stuur me gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden!

 

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: