‘Het Nieuwe Trouwen’

Vorige week kreeg ik tot mijn grote plezier een uitnodiging van Judith + Vivian, voor de boeklancering van ‘Het Nieuwe Trouwen’ tijdens een perslunch . Ze zijn het creatieve brein achter de Engaged beurs , het ‘event voor out of the box inspiratie voor je bruiloft‘. Ik bezocht Engaged in Delft afgelopen oktober met bestie Souraya. Wat een gave beurs en wat deed ik hier superveel inspiratie op! Ik schreef een blog over deze leuke dag en ontmoetteeen aantal vendors die onderdeel van onze grote dag gaan uitmaken! Naar aanleiding van de succesvolle events in Delft & Rotterdam besloten Judith + Vivian een boek uit te brengen: Het Nieuwe Trouwen. Dit deden ze op een mooie zonnige winterdag tijdens een stijlvolle perslunch!

Het Nieuwe Trouwen Boek

De perslunch

Tijdens een sfeervolle perslunch (styling door Oh Happy Day interieur door Te Leuk Trouwen) werd het prachtig vormgegeven boek overhandigd aan alle aanwezigen. Aan alle details was gedacht, zoals het mooie inpakpapier en het menu van Studio Lona in zachte poedertinten. De tafel was afgestyled met bloemen van MK Floral Design en de showstopper was toch wel de taart van Life Of Pie! Of dat nog niet genoeg was werden we vermaakt met de prachtige liedjes van Pieternel Osinga – ze zingt zo mooi! De lunch werd verzorgd door Marvin Amsterdam – je kunt hieronder een stukje van het bijzondere menu zien.

Het Nieuwe Trouwen Boeklancering Life Of Pie taart

Workshop

Na de lunch kregen we allemaal een selectie aan bloemen met een metalen ring want we gingen onze eigen bloemenkrans maken! Deze workshop en de bloemen op tafel werden verzorgd door Marit Kuypers van MK Floral Design uit Rotterdam. Ik heb haar workshop tijdens Engaged bijgewoond en ze maakt prachtige boeketten! Na De bloemen was het tijd voor thee & taart, perfect combo!

Het Nieuwe Trouwen perslunch bloemenkrans MK Floral DesignBoordevol tips!

Voldaan en bepakt met het boek en m’n eigen bloemenkrans ging ik weer naar huis. Wat was dit leuk! Ik kan je vertellen dat ik het boek in één ruk heb uitgelezen! Ik zag meteen al dat deze vol stond met bruikbare tips. Je kunt je eigen exemplaar bestellen bij uitgeverij SNOR. Hier haal je de mooiste en beste inspi uit, guaranteed. Wil je liever real life over Engaged struinen en hier meer leren over Het Nieuwe Trouwen? Bezoek dan het event op 25 + 26 februari in de Cruise Terminal in Rotterdam. En dan de laatste tip van de dag.. Als je de code ROTTERDAM17 gebruikt bij het kopen van je Engagded-tickets dan krijg je €2,50 korting, Yes!

Het Nieuwe Trouwen Boek flatlay marriage styling

“Je kunt je eigen exemplaar bestellen bij uitgeverij SNOR.
Hier haal je de mooiste en beste inspi uit,
guaranteed

Het Nieuwe Trouwen Boek Uitgeverij Snor by Engaged NL

Het Nieuwe Trouwen styling Boek