Naomi

In HOME Posted

Grafisch Ontwerp

Laten we in 2018 beginnen met een van de leuke projecten die ik in 2017 heb mogen doen: het vormgeven van dit boek: Succes met je Relatie! Ik mocht voor Mirjam Beekman aan de slag, een ervaren relatietherapeute die graag haar kennis op papier wilde zetten. Het boek heet “Succes met je Relatie” en is eigenlijk een werkboek. Het is bedoeld voor stellen die een steuntje in  de rug nodig hebben op relatiegebied en dit boek er ten alle tijden bij kunnen pakken. Door middel van opdrachten, foto’s en illustraties krijgt het geheel aan de ene kant een luchtig karakter maar aan de andere kant bevat het serieuze content.

Succes-met-je-Relatie-kaft-design-voorkant-Studio-Naokies
Succes-met-je-Relatie-boek-design-ecoline-handlettering-Studio-Naokies
Succes-met-je-Relatie-boek-ontwerp-handlettering-Studio-Naokies

Succes verhaal

Mirjam vond mij via deze blog, hoe leuk! Ze heeft zelf een lange tijd op Aruba gewoond en voelde dat de ‘Caribische vibe’ die mijn werk uitstraalt goed paste bij wat ze in gedachten had. Een ‘koffietafel-boek’ wat niet weggeborgen zou worden vanwege het onderwerp, mede door de frisse vormgeving. Ik geloof dat dat ons samen is gelukt! Met mijn handlettering en doodling illustraties door het boek heen heb ik dit ontwerp een Naokies-twist gegeven. We hebben gekozen voor mat papier, waardoor vooral de Ecoline artworks die ik heb gemaakt er heel mooi uitkomen. Een geslaagd project!

Succes-met-je-Relatie-boek-ontwerp-spread-Studio-Naokies


Succes-met-je-Relatie-pagina-ontwerp-handlettering-Studio-Naokies
Succes-met-je-Relatie-boek-design-illustratie-Studio-Naokies
Succes-met-je-Relatie-spread-design-handlettering-Studio-NaokiesWaar te koop

Wil je Succes met je Relatie voor jezelf aanschaffen of wellicht cadeau doen? Kijk dan op relatiewerk.nl, bol.com of bruna.nl en bestel, zouden wij heull leuk vinden ;-) Heb je misschien ook plannen -of ben je al – een boek aan het schrijven of kan ik je met deze blogpost daartoe inspireren? Leuk! Wil je meer info, stuur me dan gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden. Ik wens je een liefdevol en creatief jaar toe…kortom: let’s rock 2018!

Succes-met-je-Relatie-kaft-design-achterkant-Studio-Naokies

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: