Giveaway time

Naomi

In BLOG Posted

GIVEAWAY-TIME!

..en dat betekent dat ik in deze feestelijke maand iemand blij ga maken met een unieke NAOKIES-poster! Maak vanaf vandaag kans op de giveaway: een persoonlijke poster met daarop een songtitel naar keuze! Hieronder zie je er eentje die in mijn eigen interieur staat: Let Love Rule (van Lenny Kravitz). Als ik ernaar kijk dan begint het liedje zich meteen in  mijn hoofd af te spelen… Lééééétt…Lóóóóóve…Rúúúúlee! En dat is precies wat ik voor jou als lezer van mijn blog wil doen. Je herinneren aandat ene liedje waar jij waarschijnlijk iets speciaals mee hebt.

Is ‘Someone Like You‘ (Adele) bijvoorbeeld jullie liedje of danste je vroeger met je papa op One Love (Bob Marley) door de woonkamer? Laat hieronder weten welke songtekst jij graag zou willen winnen en waarom. Ik kies volgende week zondag – 18 december 2016 – een winnaar. Die krijgt de gepersonaliseerde A4 poster thuis opgestuurd, natuurlijk in een feestelijke verpakking! Je kunt uiteraard ook meedoen om aan iemand anders cadeau te doen ;-)

 

Let Love Rule handlettering poster Studio Naokies

 

** De poster wordt geprint op 200 grams luxe papier en in een Chinese envelop verzonden **

6 Comments

Leave a Comment

 • Naomi
  18/12/2016 at 19:08

  We have a winner: Drinalda, gefeliciteerd! Jij ontvangt een custom poster met daarop ‘Magic’. Graag ontvang ik jouw volledige naam en adresgegevens (naomi@naokies.com) zodat ik de poster kan toesturen. Ik wens je er veel plezier mee!

 • Drinalda
  14/12/2016 at 14:41

  “Magic” omdat mijn vriend en ik binnenkort gaan samen wonen en dat is ‘ons liedje’. Elke keer dat we in de auto zitten en dat liedje speelde begonnen we beide uit volle borst mee te zingen. 😊 Het zou perfect voor het nieuw huisje zijn en een niemand anders behalve wij twee zouden begrijpen waarvoor het eigenlijk echt staat.

 • Leanne
  14/12/2016 at 08:25

  cause you’re amazing, just the way you are.
  Bruno mars –

  Ik heb een wandje met allerlei lijstjes met daarin foto’s van onze trouwdag en mooie bijpassende postertjes. Hoe gaaf zou deze daartussen staan!

 • Dinah
  14/12/2016 at 08:06

  Call it magic, call it true! Een stukje uit Coldplay’s magic… toen dit liedje in de hitlijst stond leerde ik mn vriend kennen. Beide coldplay liefhebbers, en binnen no time werd dit ons liedje. Telkens als ik dit nummer hoor gaan mn gedachten naar Johan. Lekker zoet maar ik moest gelijk aan deze zin denken. Nu hopen we zelfs te gaan trouwen!! Zou leuk zijn om dit in ons nieuwe huis te hangen naast een mooie trouwfoto van straks ;P

 • Joke
  10/12/2016 at 16:55

  “Life is what happens to you, while you’re busy making other plans” van John Lennon uit het nummer “Beautiful boy”. Ik vind het een mooie realistische tekst en moet er vaak aan denken als iets even anders loopt dan gepland. Het geeft hoop, relativeerd en past eigenlijk bij iedereen. X

 • Marleen
  09/12/2016 at 23:50

  ‘Keep on rockin’ in the free world’.
  Dit is een nummer van Neil Young, maar leerde het kennen doordat ik enorm van Pearl Jam houd en zij dit nummer gecovered hebben. Heb het grijs gedraaid, het nummer is niet bepaald vrolijk, maar de boodschap past helemaal bij mij! ☆ Zit er al een hele tijd aan te denken om bovenstaande zin te laten tatoeëren, maar stel het steeds uit vanwege de naalden haha. Deze tekst kunnen ophangen in m’n huisje zou ik dan ook fantastisch vinden!! ☆ Liefs Marleen

%d bloggers liken dit: