Gepersonaliseerde gelofteboekjes

Naomi

In BLOG, Handlettering, PORTFOLIO, Trouwen Posted

.
Speak you heart!

Onlangs kreeg ik een bijzondere aanvraag van een bruidspaar, of ik gepersonaliseerde gelofteboekjes voor ze wilde maken. Wat was daarop mijn antwoord? Hell yess! Manon & Marith hebben op 19.05.18 elkaar het jawoord gegeven bij Brasa Bar & Kirchen in de Middenbeemster in een prachtige setting met deze boekjes in de hand. Daar later meer over! Eerst wat meer over de boekjes :)

 

Gepersonaliseerde gelofteboekjes bruiloft handlettering Studio Naokies closeup kaft linnen

 

Gepersonaliseerde gelofteboekjes met handlettering

De vraag om gepersonaliseerde gelofteboekjes voor Manon & Marith te maken kwam eigenlijk omdat ze mijn handlettering al ergens eerder hadden gezien.. Namelijk op de verpakking van Lola Dean tijdens Valentijn! Toen mocht ik de naam van Marith al handletteren en hier kun je zien hoe deze is geworden. De mooie linnen boekjes kreeg ik netjes aangeleverd en het leuke aan het model vond ik dat het een voelbare structuur had. Op deze kleur geeft het wit van de letters een mooi contrast, precies wat ze zochten.

 

Gepersonaliseerde gelofteboekjes bruiloft handlettering Studio Naokies closeup kaft

 

Wilt u daar een tasje bij?

Bij Studio Naokies krijg je nooit zómaar iets mee of opgestuurd, ik zorg altijd dat het extra leuk bij je aankomt. Zo ook voor Manon & Marith voor deze bijzondere dag. Ik besloot de boekjes netjes in te pakken met peach-kleurig vloeipapier (yep.. I know) en gebruikte glitter washitape om de boel bij elkaar te houden. En als finishing touch een takje gedroogde eucalyptus, toevallig een favoriet hoorde ik later, nice! Het was een eer om deze gepersonaliseerde gelofte boekjes te maken en ik wens het bruidspaar veel geluk en liefde toe!

 

Gepersonaliseerde gelofteboekjes bruiloft handlettering Studio Naokies ingepakt flatlay

Gepersonaliseerde gelofteboekjes bruiloft handlettering Studio Naokies ingepakt closeup

 

I can make you two of those too!

Ben je bij het lezen hiervan enthousiast geworden en ben je ook op zoek naar gepersonaliseerde gelofte boekjes? Stuur me dan gerust vrijblijvend een mailtje voor de mogelijkheden. De boekjes zoals je hier ziet handletter ik voor €35 incl. BTW – dit is exclusief het boekje. Wil je meer gepersonaliseerde items voor jullie bruiloft zien? Kijk dan gerust hier en hier.

Liefs, Naomi

 

Gepersonaliseerde gelofteboekjes bruiloft handlettering Studio Naokies flatlay

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: