Gepersonaliseerd Welcome-bord

Naomi

In BLOG, Handlettering, Trouwen, Welkomstborden Posted

.
Welcome to our lovestory!

Eén van de leukste en makkelijkste details die je op je bruiloft kunt toepassen is een gepersonaliseerd Welcome-bord. Denk hierbij aan een houten bord met “Welcome to our lovestory” en jullie namen met trouwdag erop. Of kies voor een plexiglas variant met “Welcome to our wedding” erop. Gaan jullie voor een boho, simplistisch of bijvoorbeeld botanical thema dan is dit een stijlelement wat er absoluut bij past!

Liefde frame industrieel trouwen bruiloft handlettering welkomst bord plexiglas

Gepersonaliseerd welcome bord plexiglas bruiloft studio Naokies handlettering

.
Gepersonaliseerd Welcome-bord

Ik werk met verschillende kleuren maar de populairste is op dit moment een naturel houten bord met witte tekst erop. Wit met zwarte tekst is bijvoorbeeld ook mogelijk. Of wat dacht je van roségouden tekst?* Het woord “Welcome” heb ik zelf geschreven en dat maakt het bord tezamen met jullie namen uniek. Dit bord kun je bij mij huren voor €59,95 incl. BTW & standaard. Maak het geheel af door het bord bovenop te decoreren met de bloemen die terugkomen in de rest van de styling / het bruidsboeket. Ik werk hiervoor graag samen met The Bridal Blush, die altijd het perfecte bloemwerk voor je bruiloft verzorgt.
*hier geldt een meerprijs voor

 

Gepersonaliseerd welcome bord hout bruiloft studio Naokies handlettering

Welcome bord hout handlettering grafisch ontwerp Studio Naokies

 

Welcome bord wit hout handlettering grafisch ontwerp Studio Naokies

.

“Ik werk met verschillende kleuren maar de populairste is op dit moment een naturel houten bord met witte tekst erop”

.
Verhuur

Ik werk graag ik de regio Noord Holland maar mocht je verder wonen dan kan het pakket opgestuurd worden. De verzendkosten voor een gepersonaliseerd Welcome-bord zijn voor de huurder. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, ik kan naast dit bord nog meer grafische uitgingen voor jullie grote dag verzorgen. Denk hierbij aan Save The Dates, trouwkaarten, persoonlijke naamkaartjes, gelofteboekjes maar ook een customised jasje voor de bruid, hóe leuk! Kijk hier voor wat voorbeelden.

gepersonaliseerd welcome bord plexiglas bruiloft wedding stdui naokies

Liefde frame industrieel trouwen bruiloft handlettering welkomst bord plexiglas

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: