Gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Naomi

In BLOG Posted

Lola Dean x Studio Naokies

Ieder jaar is het weer een uitdaging, wat geef jij je geliefde voor Valentijn? Dit jaar kwam partner in crime Tamarah van het bedrijf Lola Dean met een wel heull leuk idee: ’n gepersonaliseerd Valentijnscadeau, yes! Een prachtig boekt samen gesteld door Tamarah, uiteraard met de colors of loove in een gepersonalieerde verpakking. Deze heb ik (op custom order) voorzien van naam van de ontvangster door middel van handlettering, oh wat hou ik ervan!

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau verpakking Lola Dean handlettering-naokies naam

 

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau? Hell yes!

Er is niets leukers dan wat krijgen met Valentijn (jah, echt wel dat je dat vindt!) en helemaal als er extra aandacht aan is besteed, right? Daarom kwamen we samen om onze krachten te bundelen en wat is het idee van een gepersonaliseerd Valentijnscadeau leuk geworden! Voor €3,00 per naam kon er een extra optie aangevinkt worden tijdens het bestellen op loladean.nl en hoppaa – wij gingen aan de slag! We hebben een hoop dames blij kunnen maken, daar doen we het voor! Houd de Socials van zowel Lola Dean als Naokies in de gaten want binnenkort gaan we weer los ;-)

 

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau bloemen verpakking Lola Dean handlettering naokies kraft

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau bloemen verpakking Lola Dean handlettering Naokies Valentijn

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau bloemen-verpakking Lola Dean handlettering NaokiesHet resultaat: fab!

Ik kan jullie natuurlijk niet weg laten klikken zonder het eindresultaat te laten zien: voilá! Een gepersonaliseerd Valentijnscadeau by Lola Dean x Studio Naokies, whoop whoop! (Tamarah dat heb ik toch snel van je overgenomen, het ultieme woord voor succes..) Ben je net zo weg van dit boeket als ik? Geen nood want Lola Dean biedt heel vaak dit soort beauties aan, iedere keer met een ander leuk thema en die kun je bestellen op haar website. Geloof me, you’ll love it! Ik ben inmiddels al wat boeketten verder, ze staan super in mijn werkstudio! Wil je een item personaliseren door mij? Dat kan ook! Ik maakte onder andere dit jasje voor Tamarah en er komt meer aan! Aarzel dus niet om me te contacten :)

Gepersonaliseerd Valentijnscadeau Lola Dean floristry handlettering naokies

1 Comments

Leave a Comment

  • Verie
    22/03/2018 at 18:58

    Geweldig leuk en wat een super mooie blog heb je. Heel professioneel! Ik ga je fijn volgen! Fijne avond! Lieve-Groetjes, Verie

%d bloggers liken dit: