FotoOpAluminium.nl

Naomi

In BLOG, Ons interieur Posted

Mijn favoriete foto op aluminium!

Onlangs ontving ik een leuke mail of ik interesse had een foto van FotoOpAluminium.nl uit te kiezen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen en besloot een van mijn favorieten hiervoor te gebruiken. De zoutpannen op Curaçao met natuurlijk een flamingo als eye-catcher.  Deze foto nam ik afgelopen september tijdens onze vakantie daar. Ik heb de foto bewerkt met een ‘lightleak’ om deze een creatief en warm effect te geven zodat deze bij de rest van de accessoires zou passen. Na het bestellen had ik de foto vrij snel binnen en kon ik een plekje op de wand uit gaan zoeken. Deze heb ik overigens sinds kort in de kleur Denim Drift geschilderd en hier hoort de natuurlijk een restyling bij. FotoOpAluminium.nl kwam dus als geroepen ;-) De plek die ik heb gekozen was boven de kast die ik onlangs bij de kringloop kocht, schilderde en met planten vulde (binnenkort meer hierover):

fotoopalumunium.nl wallart naokies styling denim drift flexa

 

“Na het bestellen had ik de foto vrij snel binnen en kon ik

een plekje op de wand uit gaan zoeken”

 

fotoopalumunium.nl-zijkant-makeover-denim-drift-flexa-wallart-naokies-styling2
Ophangen en klaar!

Mensen die mij kennen weten dat ik niet zo’n held ben met boren.. Ik heb een ophangsysteem bij de FotoOpAluminium.nl besteld, waarvan ik een deel ging gebruiken. Dit deel is een ijzeren plaatje met uitsparing die met dubbelzijdig tape stevig moet worden aangedrukt op de achterkant van de foto. Hier heb ik voor de zekerheid een gewicht op gezet zodat deze goed vast kwam te zitten. In plaats van een gat boren heb ik powerstrips van Tesa gekocht en deze op de muur geplakt, top systeem! Deze kunnen er weer af als je de foto of wall-art op een andere plek zou willen bijvoorbeeld. In het pakketje van het ophangsysteem van FotoOpAluminium.nl zaten ook 2 siliconen plakkertjes die ik in de onderhoeken van de foto heb bevestigd. Hierdoor heeft de foto zowel boven als onder dezelfde afstand vanaf de wand én beschadigt deze niet.

fotoopalumunium.nl wallart naokies styling denim drift flexa

Happy met een nieuwe flamingo in huis :)

Na het ophangen heb ik op de kast geschoven met alle plantjes en cacti die ik onlangs had gekocht en ben zeer tevreden met het eindresultaat! De kleuren zoals koraal en groen die ik wilde accentueren knallen mooi van de Denim Drift blauwe wand af en het geheel heeft toch een zachte uitstraling. De volgende keer ga ik voor een FotoOpAluminium voor buiten want de kwaliteit is erg mooi en het systeem supermakkelijk! Zeker aan te raden dus. Een mooie gelegenheid om die ene mooie (vakantie)foto eens in de spotlight te hangen! Ik ga lekker van mijn nieuwe zicht genieten en wens jullie een Bon Siman!

fotoopalumunium.nl wallart naokies styling denim drift flexa


fotoopalumunium.nl wallart naokies styling denim drift flexa

Interesse?

Wil je nou ook zo’n mooie foto zoals deze? Kijk dan op FotoOpAluminium.nl of www.FotoCadeau.nl voor de mogelijkheden. Degene op de foto’s heeft het formaat 40 x 50cm en een matte afwerking. Het ophangsysteem is een aanraden om erbij te nemen want er zit geen gat/uitsparing in de plaat zelf om deze op de hangen. Geinteresseerd in de foto zelf? Stuur me dan gerust een mailtje en dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen!

 

 

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: