Finalist vtwonen #bloggercontest

Naomi

In BLOG, Events, Ons interieur Posted

Finalist vtwonen!

YAY wat een eer, ik ben gekozen als 1 van de 6 finalisten in de vtwonen #bloggercontest! Samen met 5 andere dames maak ik kans om blogs voor vtwonen te gaan schrijven + een prachtige Lomography Polaroid Camera! Ik heb meegedaan aan de contest met mijn blog over het restylen van mijn bureautje. Uiteindelijk ben ik uit meer dan 150 inzendingen gekozen en dus al meer dan trots met deze plek als finalist bij vtwonen! Er gebeuren nu veel leuke en positieve dingen in mijn leven en dit zou echt de kers op de taart zijn! Wil jij me helpen door mij 1 van de 2 winnaressen te maken die je binnenkort op de website van vtwonen kunt gaan volgen? Lees dan hieronder hoe je kunt stemmen:

1. Ga naar www.vtwonen.nl/bloggercontest-stempagina/
2. Stem op mij én nog een andere finaliste (er gaan er 2 winnen!) Als je stemt maak je kans op 1 van de 5 vtwonen
cadeaukaarten t.w.v. 50 euro!
3. Vul je e-mail adres in (Je kunt met meerdere emailadressen meedoen als je wilt)
4. Bevestig je stem door op de link in de ontvangen e-mail te klikken. Nu is je stem geldig!

Stemmen kan t/m 30 november** (middernacht) en ik zou het heel tof vinden als jullie me op deze manier kunnen helpen!

Natuurlijk hoor ik ook graag wat je van m’n blog vindt dus laat vooral even een reactie achter onder de blogposts, dat zou ik erg leuk vinden! Binnenkort komen er weer een aantal leuke projecten dus houd vooral deze blog maar ook mijn facebook pagina, twitter en Instagram in de gaten

**Voor de mensen die al gestemd hebben: masha danki voor alle support! Liefs, Naomi a.k.a finalist vtwonen ;-)

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: