Ik zag, deed mee & won Fauteuil Suze!

Naomi

In BLOG, Ons interieur Posted

We missen iets…Fauteuil Suze!

Ik was al een tijdje op zoek naar een fauteuil om onze zithoek een beetje af te maken. We bezitten al een mooie sofa met grote hocker van het Belgische merk Koozo en hebben hier inmiddels alweer 3 jaar veel plezier van. Echter, als we visite krijgen (of eens geen zin in elkaar hebben gehe) zit je toch een beetje met z’n allen op een rijtje op de bank.. Een stoel extra (zoals Fauteuil Suze) zou de hoek meer cozy maken en ook nog eens praktisch zijn.

Fauteuil Suze

Fauteuil Suze

Lang leve Instagram :D

Al scrollend op Instagram voor mijn dagelijkse dosis inspiratie kwam ik langs een toffe actie van @mirjam_hart x @basiclabel.nl, hey..! Een kekke fauteuil in het mooie interieur van Mirjam, als winactie! Wat houd ik toch van Instagram! Alles sprak me aan, het model, de stof met zachte print en zelfs de pootjes leken te matchen met die van onze bank. Deze stond op mijn lijf geschreven dus ik deed mee! Ik plaatste een foto van onze zithoek op mijn eigen Instagram @naokies om mee te dingen en heb vanaf dat moment heel hard geduimd. En ja hoor, gewonnen! Zo blij!

Fauteuil Suze

Fauteuil Suze

Perfect match!

Niet eens een week later belde er een bezorger aan met een groot pakket in z’n armen, Suze is here! Ongeduldig heb ik de doos uitgepakt en gauw de poten eronder geschroefd. De stoel is perfect en past heel mooi in ons interieur in de gekozen kleur Champagne! Ik heb meteen de hocker naar de andere helft van de bank geschoven en een klein zithoekje met de stoel gecreëerd. Plant erbij, kussentje van Kaat Amsterdam erin, Naomi blij als een kind! Dus.. allemaal op de koffie want ik heb er een heerlijke comfy stoel bij ;-) Nogmaals bedankt Mirjam Hart & Basiclabel en Bon Siman allemaal! X

Fauteuil Suze

Fauteuil Suze is online verkrijgbaar maar o.a ook bij de winkel Loods 5 in de kleuren Champagne, Warm Groen & Oker. Verder uitbreiden? Kies dan voor een bijpassend hockertje & kussen!

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: