Engaged Trouwbeurs 2016

Naomi

In BLOG, Events Posted

Verloofd!

Zoals jullie uit mijn eerdere post waarschijnlijk al weten ben ik sinds onze vakantie op Curaçao verloofd! Dus wat doe je dan? Natuurlijk laat je je inspireren door allerlei moois op Pinterest, websites en krijg je tips van iedereen. Maar niks is beter dan een dagje erop uit naar de Engaged Trouwbeurs! Vorige week ging ik op pad met Souraya richting Delft, waar de beurs ook nog eens op een te gekke locatie plaatsvond: de Lijm & Cultuurfabriek. Een oude lijm & gelatine fabriek met prachtig monumentale industriële panden met ruwe betonnen vloeren, muren en een ruim terrein eromheen. Een perfecte locatie om een mooi contrast te creëren tussen de verfijnde elementen in de stands van de Vendors. Na een warme ontvangst met stoffen tote gevuld met informatie konden we onze route door de hallen starten!

i_am_engaged_tee_naokies_instagram_blog

engaged_fair_delft_2016_entrance_factory_lijmcultuurduo

naomi_engaged_trouwbeurs_ingang_blogger_naokies

Goodies!

Bij de ingang was een hebberig-makende shop opgezet met veel goodies zoals bijvoorbeeld het Engaged t-shirt wat je hierboven ziet (hij is zo leuk!). Ook kon je er superleuke sieraden vinden maar ook stationery, allemaal in het kader van trouwen natuurlijk! In deze hal stond ook het demonstratiehuis waar we hebben gekeken hoe een prachtig boeket werd samengesteld door MK Floral Design. De trend is duidelijk, uiteraard bloemen van het seizoen maar ook zo gevarieerd mogelijk, qua kleur maar ook soort, ik ben om! Ik zou ’t het beste kunnen omschrijven als een veldboeket, in vele variaties.

engaged_fair_delft_2016_shop_wall_wood_goodies

engaged_fair_delft_2016_shop_bracelets_jewelry

engaged_fair_delft_2016_shop_bracelets_jewelry

engaged_fair_delft_2016_workshop_flower_arrangement

Foto & Video op je bruiloft

We zijn ook ontzettend geïnspireerd geraakt door verschillende bruidsfotografes en videografe Claire van Blond & Blauw. De trouwvideo die we mochten kijken bij de stand was echt ontroerend! Prachtige trouwboeken lagen uitgestald bij onder andere Raisa Zwart, ieder met hun unieke stijl. De grote trouwboeken voor op de koffietafel zijn zeker niet meer van deze tijd, bruidsparen gaan nu steeds vaker voor een album van bijvoorbeeld 25 x 25cm. Dit lijkt mij ook een fijn formaat wat je makkelijker erbij pakt of in je tas stopt om mee te nemen. De algehele sfeer op Engaged was voor mijn gevoel Bohemian, (uiteraard) romantisch, dromerig en vooral creatief. Alle Vendors hadden duidelijk een frisse, jonge uitstraling met een persoonlijke touch wat het erg toegankelijk en fijn maakte.

Stand van bruidsfotografe Raisa Zwart op Engaged 2016

engaged_fair_delft_2016_raisa_zwart_photography
engaged_fair_delft_2016_blond_en_blauw_videographer

Tafelsetting op de grote dag

Buiten bij de ingang konden we een ‘live’ feestsetting bekijken met een gedekte tafel en bedoeïnentent compleet met bar erin. Zo waanden we ons voor even op een bruiloft. Met de zon op ons bolletje was de sfeer echt perfect. De fabriek heeft hele hoge ramen zoals je op de foto kunt zien en dit gaf echt een sprookjes-achtige sfeer aan alles, zo mooi!

engaged_fair_delft_2016_tablesetting_wedding_outsideduo
engaged_fair_delft_2016_calligraphy_table

Engaged, what else?

In de derde hal ontdekten we de bijzondere sieraden van Berkiva Designs, gemaakt door Polly Stevens. De collectie bestaande uit haarspelden, hoofdbandjes en haarkammetjes vind ik zo verfijnd en mooi! Het is zeker wat anders dan een sluier, zo’n delicaat hoofdbandje met zoetwater pareltjes en verguld goud! In deze hal vonden we de kraam Mallows ook zo leuk, marshmallows in allerlei smaken voor op je bruiloft. Heb er eentje geproefd in de smaak honing, ja een honing-marshmallow! Dit geeft je feest nét die twist, zo origineel! Voor buiten kan er een vuurton neergezet worden en binnen kunnen de gasten zelf met een brandertje hun marshmallow klaarmaken, zo origineel!

engaged_fair_delft_2016_berkiva_designs_jewellry
engaged_fair_delft_2016_mallows_booth

Photobooth

Na een heerlijke lunch buiten (jaa het kon nog op deze zonnige dag) zijn we langs een Volkswagen-busje wat is omgebouwd to photobooth gelopen. Ook weer zo’n leuk idee, dat wordt nog lastig kiezen voor ons! Je kunt deze niet alleen als photobooth gebruiken maar als trouwvervoer eerder op de dag naar je locatie, daar is over nagedacht ;-) Vind je het lastig te bepalen welke thema je aan jullie bruiloft wilt geven? Dan is een styling bureau zoals Oh Happy Day een goed idee! De stand bestond uit een mooie Bohemian setting met dromerige sfeer, iets wat je nu op veel bruiloften gaat zien, ook wel de festival bruiloft genoemd. En geloof me, ik kom veel tegen zo tijdens mij eigen zoektocht naar leuke inspiratie..

engaged_fair_delft_2016_photography_volkswagen_bus
engaged_fair_delft_2016_oh_happy_day_styling

Yes het was leuk!

Het was een superleuke ervaring deze beurs te bezoeken, helemaal mijn smaak en zoveel lieve leuke Vendors ontmoet! Oprichters Judith en Vivian hebben er echt een prachtig event van gemaakt wat ik echt iedereen kan aanraden! Leuk dus met vriendinnen of met je verloofde, het maakt niet uit! Volgend jaar is er uiteraard een nieuwe Engaged Trouwbeurs. Ben je ook nieuwsgierig geworden? kijk dan gauw op de website, ik zit in iedere geval vol goed ideeën na het bezoek!

naomi_engaged_fair_delft_happy_entrance

1 Comments

Leave a Comment

  • Polly
    15/10/2016 at 21:21

    Very interesting and informative even with my level of Duct I understood it. It was lovely meeting you and thank you for the feature!

%d bloggers liken dit: