Hoe ik mijn eerste keer Elle Decoration Live beleefde

Naomi

In BLOG, Events Posted

Ik bezocht dit jaar voor het eerst Elle Decoration Live en wat was het leuk! Ik vond alleen de Posthoorkerk al zó indrukwekkend en een mooi contrast met het design erin. Patrick wilde wel mee (yay!) en zo reden we op zaterdag naar Amsterdam. Aangekomen op de Haarlemmerstraat zagen we aan de vlaggen meteen al dat we goed zaten. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten omdat het mijn eerste bezoek aan dit event + de locatie was. Bij de entree kon je

meteen genieten van workshops op het gebied van eten & drinken en dus direct in de sfeer van het evenement komen. Na een mooie Elle-stempel op de pols betraden we de imposante kerk met zijn prachtige plafonds. Ik bleef maar omhoog kijken (nadat ik al het moois om me heen had bekeken hoor).

elle_decoration_live_2016_vlaggen_posthoornkerk_naokies

elle_decoration_live_2016_halogeen_stoel_naokies

elle_decoration_live_2016_planten_ehbo_closeup_naokies

Heerlijke lunch in de kelder tijdens Elle Decoration Live!

Na al het moois boven (o.a van Pode, de nieuwste Samsung TV en het Histor Trendlab) ging we naar beneden. Onderweg naar het Elle eten Café kwamen de shop tegen van &Klevering, een van mijn favoriete merken. ‘T was lastig maar ik wist me in te houden en nam alleen de Winter Gids mee ;-) Op mijn vlog over Elle Decoration Live (binnenkort hieronder) zie je wat voor moois ze allemaal verkochten. In de frisse witte kelder waren mooie hoekjes gecreëerd waar je kon lunchen maar ook even bij kon komen. Hier was nog een shop van Mono Japan, een supermooi Japans Craft & Design merk (lees: weer inhouden..). Ook was er een mini-expo van Nox by Ode. Een prachtige fotografie-serie met een ode aan zwart, wauw!

Over fotografie gesproken, boven ontmoette ik Vanessa van Morren Galleries. Ze werkt voor de gallerie waar naast contemporary art ook prachtige fotografie en (persoonlijke) portretten worden verkocht. Ik ben afgelopen weekend gaan kijken en ik was onder de indruk! Wat een mooie gallerie en de locatie is fantastisch! Je vindt Morren Galleries achter het Rijksmuseum Amsterdam op de hoek van de Jan Luijkenstraat. Zeker een aanrader om een keer binnen te lopen. Voor meer info kun je op de website kijken.

elle_decoration_live_2016_kelder_posthoornkerk_naokiesduo

elle_decoration_live_2016_kelder__sfeerhoek_posthoornkerk_naokies

elle_decoration_live_2016_shop_posthoornkerk_naokies

elle_decoration_live_2016_fotografie_kelder_posthoornkerk_naokies

elle_decoration_live_2016_marqueeletters_posthoornkerk_naokies

Hoe Monique ons de nieuwste modewoontrends uitlegde

Een van de lezingen waar ik graag bij wilde zijn is die van Monique van der Reijden, een inspirerende vrouw die op een boeiende manier de laatste trends op het gebied van interieur & lifestyle brengt. Ze is Trendwatcher, journalist and art director @ Dutch Style, een bureau gericht op wonen & lifestyle. Zeker inspirerend en aan te raden om een keer bij te wonen. De woonmodetrends bevatten onder andere een vleugje nostalgie, grafisch textiel (check!) en de spa experience (whirlpool in de tuin!). Ondersteund met inspirerende moodboards hebben wij geboeid geluisterd en sprak ik Monique nog even na haar presentatie. Ik heb eerder een trendpresentatie van haar gevolgd tijdens Trade Mart in Utrecht. Hierna hebben we elkaar gesproken over onder andere mijn blog. Superleuk dus om weer even te meeten!

elle_decoration_live_2016_monique_vd_reijden_naokies

elle_decoration_live_2016_behang_kamerschermen_naokies

elle_decoration_live_2016_behang_pietheineek_naokies

Over de lezing van Edine Russel: niet alleen leerzaam maar vooral erg gelachen!

Editor In Chief van Elle Decoration Edine & Deputy Editor In Chief Evelien sloten met een meer dan leuke presentatie over je eigen woonstijl af. Met een flinke dosis humor vertelden deze vrouwen over hoe hun stijl zich door de jaren heeft ontwikkeld. Dat er vooral niks mis is met accessoires van de Blokker, zolang het maar bij jou past. Stick to your style! We groeien allemaal in ons leven en ontwikkelen smaakgevoel. Tijdens deze lezing werd goed verwoord hoe je vooral binnen alle trends je eigen weg moet zoeken en blijven volgen.

Ook na deze presentatie heb ik zowel Edine als Evelien even gesproken en werd erg blij van hun vriendelijke enthousiasme! Ik ben volgend jaar absoluut weer bij Elle Decoration Live en binnenkort vind je hieronder mijn EERSTE vlog hierover! Laat hieronder vooral even weten of je er wellicht ook bij was en wat je ervan vond, ik ben benieuwd!

Liefs, Naomi

161 Comments

Leave a Comment

 • admin
  13/12/2016 at 07:39

  Thanks Marijke! Wat jammer dat ze bij jou zijn mislukt..:( Volgende keer gaat t hopelijk beter! Liefs, Naomi

 • Marieke | WitWonen
  12/12/2016 at 20:07

  Wat een leuke blog. Ik ben er ook geweest, de foto’s in de kelder zijn bij mij allemaal mislukt :D Knap dat je ze zo mooi licht hebt gekregen. X

 • Souraya - Binti Home Blog
  06/12/2016 at 23:28

  Wat een prachtige foto’s! Heb ze nu pas eindelijk gezien, was volgens mij echt mega inspirerend. <3

%d bloggers liken dit: