Customised leren jasje voor LOLA DEAN

Naomi

In Handlettering Posted

LOLA DEAN

Ik heb dit customised leren jasje voor LOLA DEAN mogen maken voor vriendin en partner in crime Tamarah. Ze runt 2(!) bedrijven waarvan 1 LOLA DEAN is. Een Hidden Floristry in Amsterdam waar dagelijks de mooiste boeketten worden gemaakt door hers truly. De LOLA’s – zoals wij ze inmiddels noemen – worden per dag samengesteld op de veiling en vervolgens op de website en Socials aan het grote publiek getoond. Een classy maar ook zeker cool concept waar een passend jasje bij moest komen. Daar is geen betere manier voor dan een handgeschreven tekst op een leren jasje!

closeup- ustomised leren jasje voor lola dean studio naokies

Her name is LOLA…

Tamarah heeft het leren jasje zelf gekocht en had al de juiste uitstraling met grove ritsen en tailleriem. Daar moest natuurlijk een passend artwork bij en dat is gelukt met sketchy letters. Vanaf nu wordt je boeket bezorgd door de enige echt LOLA, je kunt er niet omheen!


customised leren jasje voor lola dean studio naokies staandCustomised for you?

Word je bij het zien van dit customised leren jasje voor LOLA DEAN enthousiast en wil je ook iets persoonlijks? Neem gerust vrijblijvend contact met me op! Dan bedenken we samen een passend artwork / handlettering voor op jouw jasje. Heb je nog geen leuk jasje gevonden? Laat mij dan voor je op zoek gaan! Wil je meer informatie over LOLA DEAN? Neem dan een kijkje op de website –¬† de boeketten zijn echt niet te weerstaan – promise!

closeup hartje customised leren jasje voor lola dean studio naokies

2 Comments

Leave a Comment

 • Hanneke
  28/02/2018 at 22:25

  Wauw wat super gaaf! Mag ik vragen wat de prijs is? Ik heb zelf een jasje hihi

 • Souraya | Binti Home Blog
  28/02/2018 at 11:22

  Echt zo trots op jou als ik jouw werk zie. Zo gaaf dat je dit jasje voor Tamarah hebt mogen maken en many more to come! Want dit is zo gaaf dat jij dit kan <3 trots!

 • Anoniem
  28/02/2018 at 11:21

  Visitor Rating: 5 Stars

%d bloggers liken dit: