Customised leren jasje ‘Bride’

Naomi

In BLOG, Bride jasjes, Trouwen Posted

.
Een leren jasje voor een speciale dag

Gisteren vond er een hele bijzondere fotoshoot plaats in het mooie Friese platteland met dit customised leren jasje ‘Bride’. Een heel tof project waar ik op deze manier aan bij heb mogen dragen en de resultaten zijn zo mooi geworden! Ik heb al een sneak-peek op mijn Instagram geplaatst en binnenkort volgt hier meer op mijn blog! De stylist die het concept heeft opgezet is Kimberley van The Treasure Room en wilde graag een heel stoer wit jasje gebruiken voor het hele store bruidspaar dat model zou gaan staan.  Dit off-white exemplaar met zilveren studs was perfect hiervoor en ik ging aan de slag.

 

Customised leren jasje ‘Bride’ wit closeup handlettering studio Naokies

 

Een customised leren jasje ‘Bride’ voor een stoere bruid!

Omdat het geheel vooral een stoer randje moest krijgen kozen we voor een grafisch floral artwork, geheel in zwart-wit. Een goede titel kon op dit customised leren jasje ‘Bride’ natuurlijk niet missen dus daar waren we gauw uit ;-) Door de dag heen kreeg ik al wat mee van de shoot en ik werd alleen maar enthousiaster! Er is niets mooiers dan je talent te kunnen gebruiken om samen tot een mooi resultaat te komen. Ik was dan ook extra blij om te zien dat ze bruid echt een stoere chick is met een mooie vintage trouwjurk. Haar tatoeages schenen door de mouwen heen, hoe stoer wil je het hebben!? Het jasje sloot hier dan ook naadloos op aan, foto’s van deze shoot volgen heel gauw!

 

Customised leren jasje ‘Bride’ wit closeup floral studio Naokies

 
.
 Eindresultaat van een mooie opdracht

Hier is dan! Hoe vind je het eindresultaat geworden? Laat me het gerust even weten in een reactie hieronder, vind ik altijd leuk :) Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar zo’n customised leren jasje ‘Bride’ of wellicht met een andere tekst of naam erop? Let me know! Ik ga heel graag voor je aan de slag en dat kan op een eigen leren jasje of ik ga voor je op jacht! Kijk voor de prijzen gerust even hier of contact me geheel vrijblijvend als je iets groots en meeslepends in gedachten hebt, I got you! Voor nu een heerlijke Paaszondag gewenst met lekker eten, familie en hopelijk een zonnetje, ayo! Liefs, Naomi

 

Customised leren jasje ‘Bride’ wit studs artwork studio Naokies

 

styled shoot indian summer bruidspaar leren jasje handlettering studio naokies

1 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: