Bruiloft stationery + styling op onze grote dag!

Naomi

In BLOG, Trouwen, Wedding stationery, Welkomstborden Posted

Bruiloft stationery: we said yes!

Na maanden van voorbereiden en de leukste ideeën voor de bruiloft stationery en styling bedenken samen met topper Tamarah van The Bridal Blush was het op 08.09.17 zover.. onze bruiloft! Ik ben meteen aan delsag gegaan met de huisstijl hiervoor, uiteraard met een exotische elementen erin zoals de kleur (pastel peach) en het custom ananas logo, wat we overal terug lieten komen.
bruiloft-ceremonie-styling-trouwlocatie-krijtbord-silvershot

Where to begin?

The Save The Dates waren eruit (volgen nog, hebben we alleen digitaal verstuurd) en nu werd het tijd voor het echte werk! De trouwkaarten hebben we op off-white papier laten drukken met een lichte sparkle erin. Een kalkvelletje als bovenlaag met mijn eigen handlettering erop. Dit papier hebben we voor alle bruiloft stationery gebruikt om de eenheid erin te houden. We hadden een hele toffe photobooth van Firma Beeld waar ik ook de strookjes mocht personaliseren. Die heb ik in dezelfde kleur met onze namen gemaakt, loved it!

flatlay-bruidstaart-caktopper-life-of-pie-exotische-bruiloft

More details..!

Ik had een cake topper laten laseren bij Uncover Lab, die helaas technisch niet helemaal bleek te kunnen. Life Of Pie heeft toen een andere laten maken, met ons logo – die we helemaal leuk vonden! Die staat nu nog te shinen in huis :) De taart had een mix van bloemen uit m’n boeket erop en was natuurlijk deels in de kleur peach!

bruiloft-trouwkaart-naokies-2-lagen-closeup-eyelet2

“Alle bruiloft stationery kwam zo goed tot z’n recht met de exotische

bloemen en de rest van de styling erbij”

menukaart-bruiloft-naokies-stationery

Bruiloft stationery op maat

Ben je bij het zin van deze bruiloft stationery nou heel enthousiast geworden? Zouden jullie als bruidspaar ook een custom huisstijl willen? Stuur me dan gerust een mailtje op naomi@naokies.com en dan bespreken we de mogelijkheden!

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: