Trouwhuisstijl met “A Touch Of Gold”

Naomi

In BLOG, Trouwen, Wedding stationery Posted

.
Zacht, romantisch met een sparkle!

Deze trouwhuisstijl heb ik ontworpen voor een styled shoot met het thema “A Touch of Gold”. De shoot vond plaats in de Zuidermeer Fabriek, een prachtige industriële locatie waar een trouwhuisstijl met “A Touch Of Gold” perfect in zou passen! Een topteam bestaande uit o.a The Bridal Blush & Britt Laske Fotografie kon het niet anders dan een magisch resultaat opleveren..en dat is zeker gelukt! Ik deel de foto’s van de shoot in een andere blogpost met je :)

.

.
Persoonlijke naamkaartjes

Iets wat je bijna altijd in mijn ontwerpen terug kunt vinden is mijn eigen handlettering. Zo ook voor de naamkaartjes, die ik afmaakte met een gouden washitape als detail. Als basis heb ik zachtgrijs en een nude kleur gebruikt op linnen papier, zodat dit een mooi contrast met de locatie zou geven maar wel matchen met het bloemwerk. En waarom zou je voor een standaard maat kiezen? Ga voor geometrische naamkaartjes, fun & funky! Gebruik ze plat op de borden, bundel ze bij de servetten met een koordje erdoor of gebruik ze als staande kaartjes op tafel. Mogelijkheden zat met deze trouwhuisstijl met “A Touch Of Gold”!

.

Bruiloft stationery met "A Touch Of Gold" closeup naamkaartjes handlettering Studio Naokies

.

Iets wat je bijna altijd in mijn ontwerpen terug kunt vinden is mijn eigen handlettering. Zo ook voor de naamkaartjes, die ik afmaakte met een gouden washitape als detail

.
Welcome to our wedding!

De Welcome-kaart kan perfect in een houder bij de entree zodat de gasten meteen de sfeer van de bruiloft proeven. Een trouwhuisstijl met “A Touch Of Gold” kan naast deze Welcome-kaart, menukaart en naamkaartjes uitgebreid worden met bijpassende Save the Dates, Trouwkaarten en bedankjes. Industrieel trouwen, I say yes! Wil je meer info over deze trouwhuisstijl? Stuur me dan gerust een mailtje en dan bespreken we de mogelijkheden! Kijk hier voor meer inspiratie.

.

Bruiloft stationery met "A Touch Of Gold" ontwerp Studio Naokies

.
.

Leveranciers:
Organisatie & Fotografie: Britt Laske Fotografie 

Film:  Melissa Vermeulen Film & Fotografie 
Locatie: Fabriek zuidermeer
Floral design & Styling: THE BRIDAL BLUSH

MUAH: Nazima Garib Professional Makeup Artist & Hairstylist 
Jurk & schoenen: I do I do 
Stationery: Studio Naokies 
Accessoires: DRKS
Cake: Micha & Diana’s Pâtisserie 
Model: Sosha Duysker

0 Comments

Leave a Comment

%d bloggers liken dit: